Namebala Geheimnis bende 17+5im aynı zamanlarda doğacaklar demek 😊 normal yada sezeryan birşey dedi mi doktorun
Tazeanne0134 Sweetblonde88 yaaaa bana söylemedi bende 15+1 haftalık hamileyim 😏 ama perşembe söyler cinsiyetini inşallah
0911 Sweetblonde88 bana 12.haftada kiza benziyo dedi 16.haftada erkege benzettim dedi hala kesin bişey demedi ☺
Dmlakkayaa Yavuzum1202 maşallah sizin benden büyükmüş benim 18+2 her gittiğimde başka Doğum tarihi çıkıyor zAten daha çok değişir herhalde 😄😄
Yavuzum1202 Dmlakkayaa bana ilk 31 Aralık dedi 1 Ocak yaparız dedı bakmayın öyle ileri çıkmasına benim doktorum oğlumda 11 Şubat Doğum var dedı dedıgı gibi oldu ben 1 gün daha beklettim 12sinde doğurdum genelde tutuyor
Dmlakkayaa Yavuzum1202 hadi yaa maşallh tutuyorsa valla :) benim 5 Ocak dedi bi ara 7 Ocak oldu sonra 5 dedi yine en son da 1 Ocak dedi bakalım hayırlısı :))
Mineebd Geheimnis benimde 16+6. Normalde 15 ocak ama ilk doğumum sezeryan olduğu için 1-5 ocak dedi dr’um. 😍 cinsiyeti de 15 haftalıkken öğrendik sağlıkla gelsinler