UraZka Ayliiiiin özelde yanında yakınların olduğu için daha hassas olup dayanamayacağını düşünüp sezeryan isteyebiliyorsun ama devlette bebekte sorun olmadığı sürece o bebeği normal doğuruyorsun. Ben devlette suni ile doğurdum.
Hamzaeymen_donmez Ayliiiiin ben devlette doğum yaptım gayette iyi geçti doğumum ebe çok sakindi beni çok iyi yöneltti ve ben suni sancısız doğum yaptım
Zade Ayliiiiin Devlette sen sancı çekerken yakınlarını yanına almazlar canım .. Genelde bir odası oluyor takiplerin yapıldığı orada bekliyorsun yalnız başına veya başka bir gebe varsa onunla . Özelde ki işleyişi tam bilmiyorum ama illa ki yakınlarının yanında olmasına izin verirler
UraZka [bilinmeyen] özelde yanında yakınların olduğu için daha hassas olup dayanamayacağını düşünüp sezeryan isteyebiliyorsun ama devlette bebekte sorun olmadığı sürece o bebeği normal doğuruyorsun. Ben devlette suni ile doğurdum.
Gndgd33 UraZka devlette suni sanciyı kendin talep mi ediyorsun yoksa onlar mi ne zaman verecekler ıne karar veriyor
UraZka Gndgd33 onlar canım. Vermeyedebiliuorlar. Benim bebeğimin acil doğması gerekiyordu ondan sancı verdiler.