AslYlmaz Merhabalar anneler, 14 haftalik hamileyim ve ikinci kez grip oluyorum ve olmak istemiyorum ya ilacda kullanamiyorumya cok zor atlatiyorum cabuk ve atlatmanin en etkili yontemi nelerdir sizler neler yaptiniz yazarsaniz cok sevinirim🙏🙏
deletedmom04 1bucuk aydır hastayım şuan boynum viksli. Viks sür ve tülbent boğazını bağla. Olips al mentollü ve portakal limon. Sıcak ballı süt. Nane limon. Ihlamur. Sıcak salep. Zencefil limon bal yap. Greyfurt suyu iç. Okyanus suu burun açmak için. Doktor asist verdi oksurterek balgam sokturuyor. Antibiyotik verdi 1yaş altı bebeklerde de kullanılıyor. Ama ben kıllı olduğum icin antibiyotik iç edim. Asist surubu da 2 3 kere .ateslenirsen ki en önemlisi ateslenme. İnce şeyler giy çok kalın giyinme ve kol bacak boyun ve ekseni ıslak mendille sil ateşin düşer. 37dereceyi geçiremeyen bak. Benim deneyimler bunlar. Şimdi sadece hafif kuru oksuruk ve hafif boğaz ağrım kaldi
AslYlmaz deletedmom04 cok gecmis olsun gercekten cok zor diger geip oldugumda otrinatura burun spreyi falan vermisti cok agir geciyorum bende grip olunca Allah yardimcimiz olsun bilgileriniz icin tesekkurler🙏🙏