Merveeex Kızlar çatlak için herhangi bir krem yağ vs seyler kullandınız mı kullandıysanız neler ? Kar etti mi ? Ve ne zmaan başladınız kullanmaya
Rabia2019 Merveeex ben 33+3 haftalığım lierac kullanıyorum düzenli kullanmadım ama çatlağım yok, gerçi karnım çok büyümedi ondan da olabilir
gozz Merveeex Ben çok şey kullandım ama kar etmedi. Bu aslında biraz da bünye ile alakalı. Beyaz tenli işen ve genetik ise ne kullanırsan kullan maalesef ki çatlıyorsun Ama esmer ve sert bir deriye sahip işen hiç bir şey kullanmasan Bile çatlamıyorsun.
BetulAskan Merveeex tamamen cildinle alakalı, kuru bi cildin varsa çatlamaya meyillidir ve İnan hiç bi krem yağ vs ise yaramıyor😭 9 ay boş boş sürüyorsun, ilk hamileliğimde nerdeyse göbeğim açık geziyordum yağ sürmekten ama çatladı ki nasıl çatladı
Alarasel Merveeex üzgünm ama ne kullanırsak kullananlm çatlayacağı varsa çatlıyo ve aldığmz o pahalı kremelrle kalıyorz boşa para verdiğimzle genetik ve vücuttaki su oranına göre esnekliğine göre cildn değişir ama yapacak bişi yok sadexe sn dıştn norml bi kremle nemlendr ytr
Elifasya Rabia2019 bnm de 33 te karnimda cok yoktu suan 34 haftaya girdim karnimi göremiyodum esim soyledi sok oldum bi anda cikmis. Ama bende hic bisey kullanmadim🙄 nasil geçicek bilmiyorum bugun almayi dusunuyorum ne alsam eminde olmadim
Mervesemiz Rabia2019 benımde yoktu resmen 34 den sonra bi anda hepsi çıktı😔 bende yok diye krem kullanmıyodum. O yüzden aklında olsun kullan
cansuaydin Merveeex 12. Haftam bittiğinde lieraca başladım şu an 17deyim, bir de kakao ve havuç yağını karıştırıp kullanacağım ek olarak.. şu an çatlak yok ama bakalim 😅
dvran22 cansuaydin canım o haftalar zaten çatlak için erken oluyor😞ilerleyen haftalarda derimiz gerildiği için çatlar
Yessimy Evde Kırkpınar yağlı güreşçisi gibi dolaşmama rağmen 4. Ayda kalçalarım çatlamaya başladı en pahalısından en ucuzuna derim çok ince ve gevşek fayda etmedi bir şey 😕
Seldatopal Hanımlar ben şuan 27 haftaya girdim çık şükür henüz bir çatlağım olmadı ama ben genede dün başladım yağ kullanmaya bu freiöl bu yağkullanmaya başladım tamamen bitkisel ve a vitamini mevcut sadece şu an hamilelere kesinlikle önerdikleri yağ kzlar öyle okudum
Tarana Merveeex ben en basindan bebe yagiyla vucud losyonunu katistirib surdum 37haftamdayim henuz catlamadi
BirVeraAnnesi35 Merveeex ben bebe yağıyla başladım doktorum 3.aydan başlatmıştı bana şimdide hindistan cevizi yağı kakao yağı tatlı badem yağı ve zeytinyağını karıştırdım onu kullanıyorum