Bernalisari 35+1 itibariyle kotestaz şüphesiyle yatışım yapılmış bulunmakta. 2 gün takip edilip sonra sezaryene alınıcaz. Dua edin bize arkadaşlar. Bir de 35ten sonra küvezde kalma ihtimali nedir bilgisi olan var mı
Rabiaaa1 Bernalisari kolestaz derken ? safra kesesinden dolayi mi bobrekten dolayi mi ne kolestazisiniz acaba
mmrv Bernalisari küvez durumu bebeğe gore degisiyor.. belki de girmez inşallah. Ciger gelistiricilerinizi yaptirin mutlaka.. yani yapar ztn doktorunuz bnm 36yapmislardi erken dogum tehlikesinden dolayi.. insallah sag salim.kavusursunuz
Rabiaaa1 Bernalisari Benimde safra kesemde taş ve iltihap var 20. haftalarda cikmisti yogun bakima aldilar 3 gun kaldim ilaclar serumlar verildi degerlerim dustu cikisim yapildi ama safra kesemde taş duruyo hala ilac kullaniyorum degerlerim yukselirse beni de 37. haftada doguma alacaklar
Rabiaaa1 Bernalisari 2 gun icinde verecekleri serumlar ilaclar degerinizun dusmesine yardimci olabilir hangi ildesiniz
Bernalisari Rabiaaa1 kocaelindeyim doktorum 2 gün takip altında tutalım sonrasında karar verelim dedi kan veriyorum her gün değerlerime bakılıyor ama sürekli yükseliyor değerlerim