Mfzd Hanimlar son bir kac gündür özelllikle sabah kalktigimda genital bölgenin dış kisminda veya ice doğru bir sızı oluyor bunun sebebi nedir doğuma 2.5 hafta gibi bir süreç var böyle yaşayan var mi
Minnosaile Mfzd benim resmen genital bölge kemiğim ağrıyor. Bacağımı kaldırıp da bişey giyemiyorum 😂 az önce kontrolden geldim ve doktora sordum. Doğum yaklaştığı için normal dedi. 38+5
Yenianne92 Ya bu bende de oluyor sebebini merak ediyorum kasiklarimda da az agri. Acaba minigim kanala mi giriyor ben daha 35haftaligim
Humakusu Yenianne92 bende 34+1 im dün muayenem vardı doktorum Doğuma yaklaştıkça olur o ağrılar çatı açılması dediğimiz olaydan dedi ama bu haftalarda biraz erken başlamış senin için belki bir erken Doğum söz konusu olabilir dedi. Benim daha önce 30 haftalık bir ölü Doğum öyküm var çünkü
Yenianne92 Humakusu bana gecen hafta bakti erken dogum gorunmuyor suanda dedi zaten surekli olmuyor ara sira oluyor geciyor sizdeki nasil oluyor
Humakusu Yenianne92 dün yoktu mesela ama daha önceki gün vardı bugün de var belimde de oluyor aynı Ağrı kasıklarımda ve iç kısımlarında da bilemiyorum işte karışık benim de bi var bi yok gibi
Yenianne92 Humakusu bende de ayni sekilde artik bayramdan sonra gittigimde doktoruma soyleyecegim umarim hemen alttan muayene etmez 😅
Mfzd Minnosaile benimki böyle değil sabah kalktıgımda yürürken sızlama oluyor gün icinde hareket ettikce azaliyor sanırım doğum yaklaşıyor