35ilknur35 Rapunzel2019 kilom fazla yok diye düşünüyorum ama hani ilk diye sanırım geç hissediliyormuş
Ancelina 35ilknur35 ben çok sorguladım ya niye bende olmuyor herkes 18-19 da hissediyor diye meğer 20 yi beklemeliymişim hatta 21 nerdeyse 🙈🙈
Rapunzel2019 35ilknur35 Ben ilkinde 90larda hamile kaldım. 🤣 şimdi de 60larda. Ya ikinci gebelik diye bu kadar fark etti, dışardan görünecek kadar olması galiba karnımda ki yağlar azaldı diyedir. Yoksa benimde erken 16da hissetneye başladım.
Kerime47 Genellıkle dınlnledgn zman hısedersın yerı suan genıs gazla hısetmeye belırsn ama ılerleyen zamanda daha cok hısedeceksn
35ilknur35 _tugce ayyy 20 yi sabırsızlıkla bekliyorum bende hissetmek bambaşka bir duyguymuş şimdi hamile olduğumu anne olucağımı anlıyorum ❤️
_tugce 35ilknur35 bende ilk hissetmeye başladığımda senin gibi diyodum 😂 hatta ilk hissettigimde çığlık atmışım kıpırdadı diye eşim korkmuştu sesime 😂😂
Gulsevm 35ilknur35 ben 16 haftalık seyirme hissettim 17. Haftada ilk hareketini hissettim şimdi 23 haftalığjz maşallah sadece sabah uyandığımda kahvalti yapmadan yarim saat önce hareketsiz kahvalti yaptıktan sonra yatana kadar içeride savaşıyor sanki🤦♀️🤷♀️
Mutlu_E CanNurdan önce öyle karıncalanma buz gibi olma hissi oluyor ondan sonra zamanla tekmeliyor zaten 😇
BirVeraAnnesi35 35ilknur35 bende ilk 18 haftalıkken hissetmiştim birdahada durmadı çok şükür ama sürekli hissetmeyi daha beklemeyin o haftalarda misal ben çikolata dondurma yediğimde çok hissediyordum şimdi tekmeler havada uçuyor😊
BirVeraAnnesi35 35ilknur35 18 de dışarıdan pek belli olmaz canm içten hissedersin ancak😊bn 26 haftalığım son zamanlarda anca dışarıdan görülmeye başladı 😊
35ilknur35 BirVeraAnnesi35 sabah ama ilk defa böyle dışardan gördüm şok oldum dokundum taş gibiydi orası sonra bitti 😂
Beyzanurlina 35ilknur35 bı bakmışın yarım saat sonra gene oynamış kuzum duzene girer yavas yavas 21 haftalıgız dun resmen dışardan bellı oluyodu yatırmadı butun gece tekmelerle sabah uyandırıyo 🤣🧿😍
35ilknur35 Beyzanurlina ayyy inşaAllah kuzum bekliyorum ilk yaşayınca böyle bişey resmen gözüm orda geziyorum 😍
BirVeraAnnesi35 Esraygtf doğrudur 26 27 lere bir gelin ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız ozaman 😊😊