Esraammar zeyata benimde 25-30 ocak arası gec döllenmeden dolayı 😍😍 şuan 15+2 haftalığız bir oglum var 5 yaşında haziranda doğdu bu bebişimde kız kışın doğacak ikisi de çok zıt oldu bambaşka duygular 😍😍
Eserey Bayramdan sonrayı bekleyemedim kızlar cinsiyet için.😂2.oğlum geliyor 😍net bor şekilde gördük pipiyi 😁
Mona_rosa 17+4 üz bizde kızımız olacak inşallah 🙏iyi gidiyor şükür tedirginliklerimde olmasa🤷🏽♀️ 4 kaybım var bundan önce hep endişeliyim
Betul3535 zeyata 18 haftalık olduk çok şükür Doğum Ocak görünüyor bir sıkıntım oldu hatta post açtım ama cvp veren olmadı belki burdan yardımcı olan olur yolculuğa çıktım plesentada küçük kanlanma olmuş istirahat et dedi yatıyorum bilgisi olan varmıdır
Nermin_aliyeva zeyata selam bende de inwallah ocakda olucak 7-8 soylediler burnum tikaniyo cok kotu haldeyim ne yapsam hicbirsey fayda vermiyo sizdede mi boyle ? 18+3 hadtadayim
Eserey Nasıl gidiyor anneler🖐ben bugün oğluşumu hissetmeye başladım.🥰17+5 günlüğüz.gelecek ay da detaylı ultrason yaptıracağım.istanbul anadolu yakasında detaylı ultrason için önerebileceğiniz bir yer var mı?
Rubab_2020 Eserey canim hissetmek derken nasıl mesela ben bazen karnımı izliyorum sanki damar atıyor gibi göbek kısmim hareket ediyor senin de öyle bir şey mi yoksa hareketlerini mi hissediyorsun ben de 18+1 oldum
zeyata Eserey ya benim ilk gebeliğim 17+4 ama ben 16 haftadan beri kıpırtı hissediyorum bebeğim mi acaba imkanı var mı
Eserey Rubab_2020 yok canım damar atması gibi değil, sol kasigimda hissedilir pıt pıt seklinde dışarı dogru bir atışdı.😊benim ikinci gebeligim olduğu için erken hissetmiş olabilirim
Rubab_2020 Eserey anladım canim benim ilk olduğu icin anlayamiyorum rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Syst33 zeyata 20+2 haftalık hamileyim kız bebek bekliyorum 6 ocak tahmini Rabbim evlatlarımızı zamanında sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah 🙏🥰