EkinSln Uzumcuk bende 2-3 hafta önce bu problemi yaşadım doktoruma söyledikten sonra magnezyuma başladım 1 haftadır kullanıyorum seninkinde ondan kaynaklanıyor olabilir
tugrakubra_1 17+4teyiz bizde 11 ocak tahmini doğum tarihi görünüyor ritim bozukluğu dışında bi problemim yok çok şükür ağırlaştıkça artmaz inşallah
Erdas_busra Zynptly yaa bende Zynptly ya bende aynıyım aşağı yukarı mide bulantılarım çok yok ama iştahsızlık bende de çok var. Yemek yemediğimi ya karnım guruldayınca ya da yemek ismi geçince hatırlıyorum. Bazen sırf bebeğim için bir şeyler yiyorum o aç kalmasın diye. Napacağım bilmiyorum 😔😔😢😢
Rubab_2020 Brcum10 yavaş yavaş almak gerekiyor birden bire almak maddi olarak zorlar diye düşünüyorum
Erdas_busra zeyata 15+6 yız bizde tahmini doğum 25 ocak diye geçiyor. Hayırlısı olsun hakkımızda . Cinsiyetini öğrenemedik henüz inşallah hayırlı ve sağlıklı olur gerisi önemli değil💖🥰🥰🥳🥳
Ayseysf Erdas_busra 1 gün var aramızda 💕 Göstermedi mi bebişiniz bize 4 gün önce erkek ama değişebilir dedi
Mineebd zeyata bugun 17 hafta olduk. 2. Bebeğim kısmetse. 8.5 aylık bi oğlum var. 15 haftalıkken kızım olacağını öğrendm 🥰 ilk doğumum sezeryan olduğundan sebep dr’um 1-5 ocak arası doğum olur kısmetse dedi. Sağlıkla gelsin hepsi inşallah 🙏🏼☺️
Erdas_busra Ayseysf henüz gitmedim. 12 haftalıkken gitmiştim göstermesi şuan gittiğim hastanede randevu almak çok zor . Bayramdan sonra inşallah gideceğim.
Esraesrasoner Rubab_2020 benimde ilk bebeğim bende çok tecrubesizim deneyim ki anneler bize azcik fikir verin
Esraesrasoner Esmermelekk arkadaşlardan öğrendiğim kadari ile kimse yeni doğan hediye getirmiyor dediler ama hepsi 1 yaş yada 2 yaş mis
Erdas_busra Zynptly ilk aylarımda benim bulantılarımda hiç olmadı öyle abartacak kadar ve oldukça iştahım vardı. Yeni yeni bende de bulantı ve iştahsızlık var. Sanırım ters hamilelik geçiriyorum 😂😂