Kızlar bu sabah 5 gibi bebegimin toparlanmasiyla uyandim ondan sonra 7 ye kadar hic uyuyamadim bebegim surekli toparlaniyordu saga sola döndüm düz yattim hic faydasi olmadi toparlanmaya devam etti ve dönerken kasiklarim agriyordu suanda karnim sert ve arada sirada tekrar toparlaniyor boyle bisey yasayan oldumu aranizda?

Beto randevularin hepsi dolu daha kotu olursam acilden giris yapicam korkuyorum daha bebegim 28+4 haftalik

AdaDerya anladım magnezyum veriyor doktor genelde öyle olunca benimki 36 o yüzden tedirginim biraz bugün doktora gitmeyi düşünüyorum

Julej sizinkinin haftasi yine iyiymis ben erken dogumdan korkuyorum😞

Korkucak bişey yok canım benim doktorum kasılma onlar dedi yani yalancı kasılmalar bebek değilmiş o bende bebek sanmıştım ilkten sordum yalancı kasılmalar onlar dedi bundan sonra ara ara olucak onlar telaşlanma 🤗🤗

AdaDerya kasılmalar düzenli mi o önemli eğer istirahatle geçiyorsa ya da uzandığınızda rahatlıyorsanız yalancı kasılma demişti doktorum. Ama siz yine de bir doktorunuza görünün. Bu gibi durumlarda magnezyum tedavisi uyguluyorlar.

Sinems_42 benimki yuruyunce geciyor canim uzaninca toplanip duruyor demek ki yalanci kasilmalarmis tesekkurler❤

Esesen randevu bulamadim cok kotu olursam acilden giris yapacaktim ama suan iyiyim