Deletedmom19 Kızlar 7+6 haftalık hamıleyim rüyamda kız çocuğu gördüm. Rüya tabiri ise erkek çocuğuna işaret olduğunu yazıyo🙃 benim gibi önceden rüya görüp cinsiyetini öğrenen varmı
bebisiminannesi Deletedmom19 ah canım yakin zamanda bende oğlum olduğunu gördüm bakalm ne olacak😊 sağlıklı olsun da hayrlisi insallah
Deletedmom19 bebisiminannesi bende merak ettim canım kız çocuğu erkek evlat demekmiş tersi cıkıyo demek
melekyildirim 20+6 günlük hamileyim🤰🏻 ben rüyamda oğlum olduğunu görmüştüm sonra doktorumuz oğlunuz olacak dedi 😍😍
Deletedmom19 melekyildirim Ben kız istiyorum aslında ama ikisinde yok oda olsa olur tabi canım hayırlısı olsun
Tuqbabars Ben de gebeliğimin 8. Haftalarında rüyamda sürekli oğlum olduğunu görüyordum kendimi oğlan annesi olmaya hazırlamıştım hep ama benim minicik bi prensesim ,kızım olacak 🌸🤗
yagmurpelit Deletedmom19 canim ben ilk 1. ayimda erkek cocugu gordum 1 yaslarindaydi emzirdim felan hatta , banada herkes tam tersi cikar dedi 17 haftaligiz erkek bebisim olacak insllah😊
sabirsizanne Deletedmom19 bnde kiz cocugu grdm hatta kiz cocuguna mirza kizim ddim ama mirza erkek ismi simdide allahdan bisey olmazsa oglum olacak😊
SEVDAhira Deletedmom19 bende rüyamda hep kız bebek görüyordum yada gördüğüm diğer rüyaların yorumları hep erkeğe işaret ediyor ama benim bebişim kız normalde rüyalarım çıkar ama bu tutmadı 😊
Deletedmom19 Allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin kızlar. İnsanda merak oluyor acaba kızmı erkek mi diye inş bende öğrenirim bakalım kızmı erkek mi😇