Bütün hamisler ve dogumu bekleyen guzel anne adaylari 39. Haftamiz bitmis 40 a girmistik rutin kontrol diye hastaneye gittim sabah nst cekildi sanci sifir sayilir aha dedim yine yok kurban gececek diye esimi arayip soyledim ama tansiyonumuz 13 9 cikmisti neyss girdik doktorun yanina bakti bebek 4 kilo dedi gecen hafta 3.400 olan oglusum 4 olmus bile hemde 5 günde tansiyon takibi olcak yuksekse yatis dedi aldi beni bi heyecan tabi tansiyon oldu benim 14 9 15 10 derken doktor kesin yatis dedi eve gittim esim isini bitirip geldi yattik aldilar dogumhaneye daha once dis gebelik gecirip sol tupum de alindigi icin mucize bebek dediler bebegime ama tansiyon da hic dusme olmadan yukselmeye devam etti doktorumuz da kilo tansiyon ve mucize bebek olduğuiçin sezeryan yapalim dedi tamam dedim mecburen genel.anastezi altinda dogumumuz oldu 19.50 de bebeğim olmus ben 21.30 da uyandim bi saat gozetimde kaldim sonra odaya aldilar bebegimi emzirdik simdi.misil misil uyuyor alperenim ama daha ayaga kaldirmadilar sabah dediler tansiyon sinirda diye malesef hayirlisyla kalkip bide yuruyebilsek insallah. Uzun oldu ama heyecanımı mutluluğumu sizinle de.paylasmak.istedim az da olsa yatsam da gazimi.kendi.kendime cikardim elhamdulillah Allah hepinize.hayirli.kolay dogumlar nasip etsin evlatlarimiz da yusuf yüzlü peygamber ahlakli olsun insallah