cnsmrtlr Merhaba sezeryan Doğum yapmak istiyorum doktoruma söyleyeceğim buna rağmen çatı muayenesi yaparmı bi fikriniz var mı?
Alarasel cnsmrtlr canm ozmn yapmasına hiç gerek yok çünkü çatı muayenesi norml doğum için uygun olup olunmadığına bakılan bişi
hilalimm Alarasel canim bilmedigimden soruyorum ilk gebeligim bugun catida 2 cm acikligim oldu yani bu musait oldugu anlamina mi geliyor
Alarasel hilalimm cnm açıklık çok çok farklı bişi muayene farklı kemiklerinn uygunluğuna bakılıyo muayenede yani bebeğin geçmesi için alan çok darsa yapmıyolar gibi ama açıklığn olması demek doğuma az kalmş yani senin kaç haftalıksn
hilalimm Alarasel 38+4 oldum bugun 2-3 gundur hafif kasik agrim vardi midem cok bulaniyordu dun aksam acile gittim 2 cm acilman var dedi dogumun baslamis eve git sancin sıklaşır suyun gelirse gel dedi bilmiyorum artik ne zaman olur
Alarasel hilalimm hayırlısı olsn cnm işte ne zmn olur belli olmaz ama takip et nişan vs geldimi bide bel ağrın varmıydı acike gitmeden önce
hilalimm Alarasel yok canim kasiklarimda vardi oda geceleri oluyodu zaten simdi ayni adet agrisi gibi var saate bir oluuor gidiyor