BamBi sanki beni yazmissin canim.bende ilk zamanlar aseriyordum hatta ona dedim agladim hatta.kaynanama soylemeye utaniyordum.kaynanam ne kadar bana aci laf soylese bile Adamin Allahi var bana ne isdersem onu aliyor keskede kadina deseydim torununu cok seviyor.hamilelikde hdrsey yedirdi bana sagolsun.isdiyordum al diyordum kac defa ben onu nerden bulayim diyordu.nasil yani kos kocaman sehirde her yerde var ondan diyordum ayrica arkadaslarla yeyip icmeye gidiyorsun dedim bak orda olmamis olmaz dedim.Almadi canim.aylarla ruyamds gordum.melekler yediriyordu bana.oyle kotu aserdimki hatta kendis8 gidip arkadaslarla yeyip icerdi parasini oraya harciyordu.ama bir defa gormedim her para harcayanda banada bi biseyler alsiin.olsun dedim zaten kaynanam sagolsun aliyor.eve bir para bile vermiyordu simdide oyle.asermekden o kadar şişmisşdimki yzum ellerim goguslerim patlamisdi heraretim kalkiyordu.doktor bana sen biseymi isdedin dedi.hayir dedi.bana yalan deme dedi.demedim.3 gun bebeyi hiss etmedim artik fikirim ordaydi.kaynanam geldi nolmus sana dedi agladim bebeyim kipirdamiyor diye.tamam drdi yarini doktora gittik.eve gelince aserdiyimi satiyorlardi gozum orda kaldi ama demedim.kendimi cok mutsuz hiss ediyordum(((bi bakdimki kadin beni koydu neresee getdi.bi bakdimki aserdiyiklerimi almis😓😓😓Yedirdi orda bana hepsini.seni ruyamda goruyorum dedi kac keredir bunlari deyip agliyorsun dedi.evet dedim gozlerim doldu.bana sinirlendiki bana demeliydin diye!hatta kac kere esime ureyim isdedikleri bazi seyleri demisim almamis bana.ama kendini dusunup gitmis yeyip iciyor.hatta dogum parasini bile dusunmedi canim.annemle kaynanam duzeltdi parayi ne kayinpeder nede kayin nede esim para vermedi canim umurlarinda bile olmadim cunki kaynimin ne kadar parasi vardi bi evin icerisinde yardim etmedi.neyseki saglikli dogdu bebeyim.bu hayatda beni umursamadiklarini cok guzel gordum.Allah yardimcim oldu.Allah seninde kalbine gore versin tatlim Allah yavrularini sana bagislasin