💞Merhaba!Guzel kadinlar.👄ben bu foruma bebeyim icin bilgi almak ve bilgilendirmek icin geldim.ve pisman da diyilim. BENDE INSALLAH HIKAYEMI YAZCAM DIYE HAYAL ETDIM VE KISMET BUGUNEYMIŞ 😍🐣🌸🌺🍃🍃🍃🦋💖💜💜💗💗💜💗✌💔✌💔✌💔💔✌Bazilarinizla tartistim kavga ettim bazilarinizi sevdim kanka olduk bile ya😊bazilarinizla arkadas olduk.💚bir Azeri kizi olarak dolaşdim bu forumda😉.bazilariniz beni kendimi yorumlarimi konusmami vasat diye adlandirdiniz .ama olsun dedim Biz Azerbyacan Turkiye kardes ulkeleriz egolu olmamiz ne sizlere nede bizlere yakismaz ama oldu iste.her kes benim burdayi arkadaslarim kadar guzel olamazki zaten🤭sizi o kadar cok seviyorumki happy kidse bile gecmek isdemiyorum😁iyiki varsiniz guzel annelerimiz hamilelerimiz.😍Neyseki kecelim hikayeme.benim hikayem uzun olacak.ama akira kadar okuyanada okumayanada tesekkur ederim😊
❤Ben onun geleceyini 24 Aralikda oyrendim.o kadar heeyecanliydimki adetimden 5 gun gecmisdi.bi bakdimki çift cizgi.kalbim vurmaya basladi ellerim esdi.evet dogru gordum ben hamileydim.ama icimde korku vardi.cunki evelneli daha 1 aydi.ilk gunumuzden hamile kalmisdim ben.kendimi hem mutlu hemde mutsuz hiss etdim.Allahim ben bunu basara bilicemmi dedim?sonra Tovbe Esdeğfrulla dedim.ve sukur etdim iyiki bu kucucuk embiriyoyu bana kismet etdin diye😍
💜.9 ay boyunca cok stresler acilar cekdim imtihanlar gectim.yalniz onun icin sabr etdim.durumumu bilenler biliyordu zaten.ben yalniz onun icin ayakta durdum kizlar.guclu bi kadin olarakda onun yanindayim su an.onun ilk tekmesini 16 haftalikkrn hiss etdim benim tavsanim 21 haftalikken dişardan belli oluyordu artik😁💝.onun icin kilolar odemler aldim bebeyim icin herseye deyerdi.ona hamileyken şiddet kufurler yuzume laf soyleme mitsuzluka kadar hersey yasadim hamilelikde hep sulu goz oldum.onun geleceyi ani gozledim sadece hanimlar.Iyikide rabbim vermis bu bebeyi bana diyorum.onu girunce tum yasadigim stresler cikti aklimdan💋💋💋💋.gah yesil gah mavi gozleriyle gozlerimden ayirmiyo gozlerini pamuk prensim🌝35 haftalikken kendini beyan etdi ."Anne ben gelmek isdiyorum diye".bense dua etdim" Rabbim zamaninda ver onu bana diye".🙈🙈🙈37 haftalikken sancim basladi zaten 4 sm acilmayla bekliyorduk 2 hafta.bi durdum bakdimki hayir bu dogum sancisi😁sabah oldu duş aldim temizledim kendimi gittik 1 saatlik yoldu evimize.6 sm acilmam vardi 1 saat sanci cekdim.cok panik atdim😆.hamilelik boyunca cok yurus haraket yapmadim.ayrica 22 kilo aldim.hamilelikde cok kilo aldim hem verdim hem aldim kafama oyunlar acdim😢en son 13 kilo almisdim son gunlerdi istah baya acildi odem yine basladi vah vah bi bakdimki yine almisim ama umurumda diyil iste.kordon dolanmisdi kedime😢ama Allah korudu normal dogum yaptim.cok guzel bi hiss anneler.Allah herkese nasip etsin bu sevinci sevinc goz yaslarini Amin..beni ayaga o kaldirdi sukur🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋 Rabbime.Ben özel hastanede dogum yaptim.🌹
Bazi seylere gerek kalmadi aparmaya.hastane çantamda bunlar vardi🍃🍃🍃
🌺Kendim icin: gunluk ped koydum ihtiyat icin bide depend koydum.ama ihtiyac olmadi hastane kendi karsiladi.pijama koydum bir uzun bide citcitli kendileri de verdiler ama kendim olaninda rahat kalmisim sadece.
Sampuan sabun goturmusdum hastane onu da veriyordu isdemedim kendi getirdiklerimi yapdim.terlik kendim icin getrdiyimi giydim kizlar.fön makiyaj desti getrdim.ic camasirlari coraplar goturdum korse goturdum kendime hemen takdim. Bide hastane cikisi icin geyim goturdum
🐣🐣🐣🐣Bebek icin.: bebeyin tum kiyafetini hastane karsiladi.kendime izn verdilee ama bebek icin yok.ama goturduyum 2 tulum 1 zibin 1 eldiven 1 bodi 2 sapka hastane cikisi destmiz.aazdir dimi?hastane veriyo diye boyle etdim hala hasdaneyiz cikinca soguk falan olir diye goturdum.battaniye emzik biborun pisik kremleri sabun sampuan bebek bakimi seti goturdum.emzik 0-3 aylik aldim sukur goturmus.biberom cam aldim.ben cok sey goturmedim zaten belli yazdiklarim size.☺
🌸🌸 Onerilerim: dogumdan asla korkmayin.ne çati muanesi nede dogumdan.cunki Rabbim sabr veriyor.guc veriyor catim dardi ayrica 4 aydi iliski yasamadim ama dogumum guzel oldu.kesisiz ve dikissiz kizlar.korkmuyordum heyecanliydim sadece.Kendinize Rabbinize ve Doktorunuza guvenin😍hersey iyi olucak diye guvenin kendinize dua edin bol bol.
Ben hamilelikde cok zorluk cektim stres yasadim.agladim size tavsiye etmem asla.cunki bebeyim kolik kizlar ve bana oyle mutsuz gozlerle bakiyorki canimi yakiyo.seni cok uzdum diyorum annecim ozur dilerim derim.hemen yuzunu turşuduyor beni anliyor sanki.kurban olurum ona.annelik baska biseymis.insan hamileyken annesini ariyir ozluyor bende cok agladim o kadin icin.simdi yanimda bende bi anne olarak kuzumun yanindayim.onu benden aliyorlar temizlemek icin agliyor gide gide icim gidiyo o an inanin.kendi annem gidiyor baska odaya cocuk gibi anne deyip agliyorum kaldiki o kucucuk minnak bebe annesiz nasil olur kizlar.
Ben ihanet gordum esimden.kendime gelemedim.affetmedim.buna ragmen paşam icin sabr etdim.kokusuna doyamadiyim bi çicekdir bu çoçuk.gozleri masum deyisken yavrum civcivimdir o kizlar.Rabbim hepinize bu duygulari yasatsin.su an yanimda uyuyor fisil fisil☺😁bundan guzel bi duygu ola bilirmi kizlar sizce?Hakkinizi helal edin kizlar opuyorum hepinizi.ben sizi çokkk ama çokkk seviyorum.kankalarimsiniz siz benim😍
Oğlusumun ismini Ali koyduk bu arada.😍
Ali oğlan cok yaramaz oldu anne karninda simdide oyle😊Kizlar cok aglamayin bebeklerimizi uzmeyelim inaninki bizi anliyorlar.inanin buna.dogumdan korkmayin.🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️🧚♀️sizler bi meleksiniz.😊😍😍😊😊sizi cok seviyoruz tavşanimla.Nereli olalim olalim kalplerimiz dusuncelerimiz bir olsun 😎zaten hepimiz ayniyiz Allah bizi ayni yaratmis.bu hayatda iyi olalim destek olalim bir birimizcin.egolarimizi bi kenara koyalimda arkadas olalim.her tarafda Azerbaycan Turkiye cumlesi sozde olmasin gercekten kardeslik olsun 😍Allah hepimize hayirli ve guzel dogumlar nasip etsin Insallah Amin
Allah tum bebek isdeyen annelerimize guzel bi mujde versin Amin
Allah tüm dert stres ceken annelerimize sabr guzel hayat versin insallah Amin😊
Allah anamiza babamiza kardeslerimize ailemize deymesin.kötü yollardan islerdrn insanlardan uzak tutsun soframiza rizki bereket getirsin
Her bir eve boyle bi guzel melekler nasip etsin insallahhhhAminnn✌❤❤❤❤❤💋💔💖💗💖💙💕💚💜💜💚💕💕👄👄💝💝💞