Baloncuk Kızlar sağ kasıkta batma ve hafiften ağrı gibi kramp neden olur ben bu bir haftadr herşeyden tedirgin olmaya başladım ya
defne55 Baloncuk çok normal o haftalarda olması bebek yerleşiyor rahim büyüyor endişe edecek bisey yok kanaman vs bişeyin yoksa korkma bendede olmuştu
Nese_anne Baloncuk magnezyum eksıklıgınden genelde oluyo tedırgın olma doktoruna anlat ilaç verir sana canm korkma
Baloncuk Nese_anne canım şuan zaten iki tane ilaç kullanıyorum folikasitle Progestan üçüncüyü istemiyorum ya insallh korkulaacak bişey yoktur kontrolüme daha çok var 😟
Baloncuk defne55 Allah'a şükür öyle kanamam falan yok canım da tedirgin oldum bı an öyle sağdan soldan kalp atışı durur dikkat et falan denince
defne55 Baloncuk yok tatlım daha çok yenisin aklına getirme kötü şeyler allahın izniyle bişeycik olmaz bende senin gibi çok korkuyordum 25 haftayı devirdik iyi düşün iyi olsun
4203serife Bir şey olmaz Allahın izni ile canım benimde hamile olmadan önce oluyodu sonra hamile olduğumu öğrendim düşük yaptım kimyasal gegebelikmis benimkisi sen kalp arşını duyduysan sıkıntı yapma kuzum bir şey olmaz Allahın izni ile
Baloncuk 4203serife duydum canım geçen hafta duydum en son işte tedirgin oldum böyle olunca allh korusun kalbi dururmu diye gerçi ne kadar korksakta rabbimin elinde rabbim hayırlısıyla kucağıimiza almayı nasip etsin inşallah sanada nasip etsin canım 💜💜
Baloncuk defne55 insallh canım benim ya çok sağol masallh canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin seninde bebeğini 😊