Kızlar dün 39+2 de kontrolüm vardı sabah 9 için randevu almıştım hastaneye geldik doktorum nst ye yolladı buraya kadar herşey normal seyrediyordu ve Doğumumda normal olacaktı . Lakin nstde bebeğimin kalp atışları normalinde altında atıyordu 2 kez nst ye bağladık belki düzelir diye ama bir türlü normal seyrine dönmedi . Tabi beni bir korku sardı ki nasıl anlatamam doktorum ağar topar sezeryana alınmam gerektiğini söyleyince birden gözlerimdeki yaşları tutamadım hem korku hem heyecan hepsini bir arada yaşıyordum adeta 😌 kontrol için geldiğim yerde bir anda kendimi ameliyat masasında görünce doktoruma. Yapamayacağımı beni tamamen uyutmalarını istedim ama doktorum ve hemşireler herkesin Yapıp benim neden yapamayacağımı söyleyip beni ikna edip belden uyusturdular sadece 5 dk sonra uzun kömür saçlı kızım kollarımdaydı Çok şükür 🙏💕 evet biraz klişe bir cümle ama insanın bütün acıları evladını görene kadar . Şuan agrılarım var ama umarım dahada iyi olacağız . İnşallah darısı bekleyenlere olsun 🙏