335647 Öncelikle herkese merhaba uygulayan yeni giriş yaptım 35+1 günlük erkek çocuğuna hamileyim bu benim 3 çocuğum 1kızım 1 oğlum var en son 32 haftalıkken Dr kontrolüne gittim bebeğin suyu fazla olduğunu söyledi bu da erken doğuma yol açıyormuş var mı benimle aynı sorunu yaşayan
Sevvaldal 335647 ayni haftadayiz. Benim suyumda, bebegin kilosu da fazla. Gecen hafta 3400 du. Simdi daha da almistir sanirim🙄
335647 Sevvaldal Dr bana 32+3 de baktığında gelişimi önde demişti bir takım testler istedi yaptırdım kansızlık idrar yolu enfeksiyonu çıktı onun dışında problem çıkmadı bide meyveyi kes hamur işine tatlıya girme dedi kilo almamam lazımmış perşembe günü kontrolüm var kafam çok karışış
Sevvaldal 335647 ben de diyetteyim. 24. Haftadan beri kendim kilo almadim hic. Ama bebisim ucarak aliyor🙈 genetik oldugunu dusunuyorum artik. Babasi, amcasi, dedeleri, dayisi hep 4.5-5 kilo dogmuslar🙏🙏🙏💙🧿
Nazos30 Benimde suyum fazla 32.haftadan beri sekere bagli yuksele biliyomus bende şeker de yoktu ama dr verdiği kısıtlamalara uydum şükür 39+5 olduk