SelenayHafsa Bayanlar 17 haftalık hamileyim bu haftaya kadar 3.cüye idrar yolu enfeksiyonu için doktora gittim fitil antibiyotik krem VS kullandım sürekli tekrarlıyor dikkat ediyorum ama yinede oluyor hamilelikte olurmuş enfeksiyon ama beni çok rahatsız ediyor. Bi öneriniz var mı olmamam için
Muhammednurihafsa SelenayHafsa canım malesef bendede enfeksiyon kaşıntı var ama doktorum doğuma kadar devam edeceğini söyledi açıkçası brn hergun sabah akşam ılık suyla kolonya ,sirke , tuzlu su , limon , bir sürü şey denedim ama aynı ilaçlar fayda etmiyor
Dmt01 SelenayHafsa 21 haftalık hamileyim sürekli idrar yolu enfeksiyonundan şikayetçiydim çok çektim enson sağlıkocagı doktorum enfexia diye bi antibiyotik verdi onu kullandıktan sonra geçti çok şükür bide iç çamaşırlarımı ütüleyip giydim sürekli halada öyle giyiyorum gayet rahatım inşallah tekrarlamaz bidaha🙏🏻
Mineebd SelenayHafsa ilk gebeliğimde hiç böylesini yaşamadım ama şuanda bende çok rahatsız oluyorum. Sürekli tekrarlayan geçmeyen bi mantar var ve dr tamamen geçmez gebelik boyunca dedi 🤦🏻♀️Kaşıntı için sürekli travazol kullanıyorum. O rahatlatıyo.. bende 16+5im bu arada
BetulAskan Kesinlikle duş jeli vs kullanmayın saf sabun kullanın yıkanırken, ve iç çamaşırlarınızı günlük mutlaka değiştirin