cok guzel rahat bir hamilelik geçirdim taramalarımizinda temiz çıkıp taki 18 haftada beyinde koroid pileksus kisti olduğunu söylediler yıkıldım 😔 tek başına hiç bir anlamı yoktu ayrıntılida da bobrek genişlemesi çıktı 3 mlm sol sağ da 4 mlmle hiç İlerlemedi böbreği kist geçti amniyosentez yaptrmadm her ne olursa olsun doğurmayi düşünüyordm yavrumu 2.oglumu down dediler tromazi dediler neler neler bebeğim iki hafta önde gidiyor du gelişimi herşeyi çok iyiydi downlu bebekler kilo almazlar gelişimi durur dediler fazla hareket etmez dediler bir sürü şey benim minnakim çok hareketliydi ... ve ogün geldi çattı son haftalar vajinada baskı ara ara giren yalancı sancilardan sonra sabah bel ağrısıyla başladı git gide arttı ben geçicek diye umursamadm dakka bile tutmadım evi süpürdüm sildim toz aldım yok geçmiyordu sabah doktordada hiç sancı çıkmamıştı ama aksamdan iç çamaşırım fazla ıslanmaya başlamıştı doktora söyledim suyun değil dedi gelcekmis demekki ondanmis sonra duşa girdim suda geçti ağrılar çıktım dahada arttı dakika tutmaya basladnm sancılar 3 dakikada bı geliyor anam dedim geliyor hemen anneme söyledim hastanaye gittik eşimi de aradm hemen geliyorum dedi çünkü 4 yaşındaki oğlumu beni öyle gördüğü için babasıyla daha güvende olacağı ni düşünüyordm içeri alindm acile çatı muanesi yapıldı 6 cm acilmam varmış 😳 biz sok hemen yatism yapıldı kendi sancimla doguracmi suni verilmceni söyledi biraz odada sguat yptm hazırladık Doktorlar gelip gidiyor bu arada açılma için hala aynıydı sonra suyumu açtılar sonra sancılar delircek şekilde artmaya başladı bağırdım geliyor diye ebe bı baktı 8 olmuş kalk spora devam dedi kalktm biraz dolandi 5 dakka sonra yine o dayanılmaz ağrı girmişti bağırdım annem yardım edin diye. bağırıyordu en son sonra yat dedi ebe bı baktı doğum başlıyor dedi doktoru aradı hemen geldiler 3 cu ikimmada miş kokulum dünyaya geldi şükür. fazla ikindigimdan içi çok yırtılmış rahminin dikiş üstüne dikiş attı kanamam durmadı ama çok şükür evladım sağ salim doğmuştu tek dileğim buydu dualarım kabul oldu 6 da yatış oldu 8. 10 gece meleğim dünyaya geldi doğum kolaylaştırici dualarım okuduğum bol bol yasinler zikirler kolay ve hızlı doğum oldu çok şükür 3 kilo 600 grm 52 cm doğdu bebeğim şimdi 4 günlük böbreği ne bakıldı gecici olduk olduğu söyledi doktor takip olcak sadece 4 mlmle çıktı sadece sol bebeğim sağlıkli sihattli dogdu şükürler olsun Rabbime 🤲 dua edin tevekkül edin ben çok ağladım hamileliğim boyunca yavrum için böyle şeyler yaşayan anneler bebeğinizi ve kendinizi uzmeyin... uzun oldu hakkinizi helal edin 🤲 💙