EcemAlptkn merhaba sağlıkla kucağınıza alın öncelikle, bende 11 Ekim’de 37 olcam bebek arabası hep elele allroad ya da offroad düşündüm sonra eşimle bigün hadi dedim Kozyatağı e bebek mağazası varmış büyükmüşte bakalım dedim gittik arabam var Ve hep araba ile gidiyorum şükür heryere zaten çalışan biriyim 1 Kasım Doğum tarihi gözüküyor elele ranger model çıkartmış maddi olarak zorlanmamak İÇİn onu almaya karar vermiştik ama baktım babyplus yeni araba çıkartmış aynısı rengi de su yeşili ve pembe vardı bagaja tek başına koyabiliyorum sığıyor da 899 tl bi de bebek bakım çantası 89 a düşmüş dedim alayım marka takıntısına gerek Yok şuan akşamları eşimi bazen arabayı sürerken yakalıyorum 😂 gönlünüzden ne geçiyorsa umarım onu alırsınız ben beğendim gelen görenlerde beğeniyor baby plus ASLA DERDİM banyom yeni çıkan kumaş kalitesi vs baya iyi ranger ile görüntüsü aynı arabalar zaten çok pahalı veremezdim kullanacağım ne zaten 2 hafta yaz iznim var tatilde bagaja bi tek onu koyup yola çıkmak olmaz baston a geçilir bi süre sonra zaten aman ne bilim aldık işte güzel günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim