Merve6475 şu an lohusayım 10.günüm emzirmek nasıl bir duygu bende bilmiyorum, çünkü evladım yoğun bakımda..Solunum cihazına bağlı yavrum.. daha ne dokunabildim nede kokusunu çekebildim.. Süt sağarken göğsüme Bi mendil koydum onu koklayıp duruyorum sanki onu koklayınca yavrumun süt kokan ağzını kokluyormuşum gibi öyle teselli ediyorum kendimi çok şükür durumunun her geçen gün iyiye gittiğini söylüyor doktor ama o oradan çıkmadan içi rahat etmiyor insanın annelik bu heralde.. Diyeceğim şu ki hamile kalmak tekmelerini hissetmek bunlar güzel şeyler tabiki ama kurban olduğum rabbim herşeyin hayırlısını versin daha evladımı kucağıma alamadım ama Allahın izniyle alıcam inşallah ben buna inanıyorum sende inan inşallah sende hayırlı bir evlat sahibi olursun en yakın zamanda sadece biraz sabır ve bol dua benim yavruma Elifime de dua edin bu yazıyı okuyan herkes bugün 10.gün ve hala yoğun bakımda dualarınızı eksik etmeyin yavrumdan tez zamanda iyileşip annesinin babasının koynuna gelsin bebeğim 🤲