Merve6475 vuslatim34 biliyorum canım rabbim ol dese olur hepsi bahane işte var bi zamanıda iste arada üzülüyosun böyle ☹️
vuslatim34 Merve6475 bilmez miyim o üzüntüyü.Her ay adet günlerim zulüm gibi.Beklemek çok zor Rabbim isteyen herekese içindede bize bu mübarek günlerde hayırlı evlat nasip etsin .Hayırlısıyla anne olacagımız haberleri alalım
Merve6475 vuslatim34 inşallah canım benim bu ay ovülasyon denicem bakalım eşimle yan yana degiliz bide
Semooshh Rabbim, gönlüne göre versin İnşallah hayırlı Bi şekilde 🌺🌺🌺🌺 güzel duygular Rabbim, mahrum, etmesin,
Dogangunesim Merve6475 Canım rabbim hakkında hayırlısını versin zamanı gelmeden hiçbir çiçek açmaz sen içini ferah tut zamanı gelecek elbet.bende 5 yıllık evliyim 4 düşüğüm var şimdi 14 haftalık tekrar hamileyim rabbim en doğru zamanda sanada yaşatsın inşallah
Julej Merve6475 allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor canım çok zorlama.ben de çok bekledim nasıl bekledim bilsen 🙁 İstemiyorum olmayacak zaten dedim umudum tükenmişti. Psikolojik olarak çökük durumdaydım belki de eşimle o ay iki defa birleşme yaşadık heh işte o at tuttu doktor ilişki saati verirdi yumurtlama zamanı hesap edip saatli olurdu aksatmadan yapmalar mı dersin bacağını kaldırıp yastık koymamı dersin neler neler yaptık olmadı ama işte o ay tam 5.yılın bitiminde Allah’ın gücüne bir defa daha inandım inşallah allah sana da nasip eder 🙏🙏
_MissLaviNia_ Merve6475 ah canim bende 3senelik evliyim ev aldk die istemedik simdi ugrasip duruyorz kasimda hamile kaldim ovulasyon yapip ocakta kalbi durdu kurtaj oldm yikildik rahimde polip varmis histeroskpi oldum subat basi yapildi martta dedik baslayalm doktrm baslayin demsti yine ovulasyn denedim hamile kaldim ama oda kimyasal ile sonuclandi pihtlsma testi yptrdim 2genimde cikti aspirin kullandrio doktr hamile kalincada igne baslancak dedi biz nisanda bisey yapmadn denedkk ne ayak diktm ne bsy ama olmadi mayistda ole onemesemedn devm etik olmadi mayis sonu annemlre geldim annem kanser oldu kemotrpi aliyor bide ustune bu eklendi dhada yikildim seker bayramindan bari memlekttym esim uzak evimizde haliyle deneyemedik yarim kaldi zsten suanda kalbi durmasa dogumum olcakti bunay bellide rabbim istemedi dedik annemi bakmaya geldim hamile olsam gelemezdim hatta dogumca yanimda oluck tek kisi olamaycakti vardir rabbimn bildgi simdi annem 3kemotrpi aldi tumor kuculmus 3kere dha alicak dediler 5.cyi alicak bu ay esim cuma gelio ay sonna kdr burdayiz onla donecegim ve calismalra devm edecegiz ins tekrr tutar die dua ediorm annemde cok torun istiyor bana sifa olur diyor esimde cok istiyor bazen bakiyoeum cevremde o kdr hamile doluki akrabalarim benden yasca buyukler bile gebe hormonlarimda guzel ama bnde bazen diyorum anne olamicakmiyim surekli kotu seylermi yasayacgim die kendmi bahtisz bedevi ilan ettom ben burayi bile silmistim Ordulu52idi adim simdi geri dondum tekrr denemeler olck die brz kendmi topladim ama ynde insan bakip bakip imreniyor hamilelere geceleri bazen gozlerim doluyor aklima geldikce dusunmeden once boyle dgldim istedik cok zormus megersem heleki kuzenim var kizi cok tatli tuvalte alisti ama yaptirmaktm aciz cocuk knsuo die sinirlenio anneligi duzgn yapamiyor uzuluylrm bana dert yanio kiziyorum biktim diyor sesinden şunu surdan biri gelip alsin dio dusunebiliomusun ilk denemede kaldi bide bu iste oda bole imihan oluyor bizde boyle simdi yne korkuyorum yne ayni seyi yasarmiyim die ama bazende dha kotu halde olanlra bakiyorum rabbimin mucizlerini okuyorum burda icime ferahlik gelio ben eminim bign bizimde saglicakla kucagmza alacagimi minnoş yavrularimiz olacak umudunu kaybetme 🙏
Merve6475 _MissLaviNia_ ağzına sağlık çok güzel yazmıssın öncelikle rabbim annene tez zamanda şifalar versin sanada banada hayırlısıyla bebekler nasip etsin 🤲🤲 bizimde hastanede istege bağlı kürtajlar geliyo o kadar çok üzülüyorum ve kızıyorum ki ya diyorum ben olsun diye nelerimi veriririm millet acımadan cana kıyıyo bizden var ya çok güzel anne olur 💗💗
_MissLaviNia_ Merve6475 Amin canim benim sağolasin o istekli olanlar gunahlarini cekicek o bebekler konusacak elbet bi arkadas oyle yapti cok sinirlendim bekarken hamile kalmis aldirmis evlendi esinin zoruyla cocuk oldu istemiodu oglu cok tatli sonra pesine hamile kaldi gidip aldirmis kayinvalidesyle is birlgi yapip esi duysa boşar bile oyle bi adam cocuklra duskun ne kdr kizmistim ki bence biz boyle dha cok bebeklerimizin kiymetini anliyoruz hemen kalanlar bsy anlamiyor cnki bu duygulari anlayamazlar bence biz cok guzel anne olacagiz yavrularimiza ornek bi ebeveyn olacagiz😍
_MissLaviNia_ Merve6475 bu arada esimin isnyerinden arkadasinda sorun vardi varikosel ameliyat oldu 5senelik evliler bu zmana kdr ugrssiolrdi olmuyordu tedavi goruyorlardi ve ramaznda gorusmustuk yemekte esiyle bende arkdas oldum kiz hamile oldgnu soyledi hemde ikizlere şok oldum ve cok sevindim dua ederken once onlarin olsun derdim cinsiyltnide ogrendi ve ben tahmin ettim onuda bir erkek bir kiz olcak demistim dogru cikti rabbimin mucizesini goruyorsun dimi hemde ikintne birden ve farkli cinsytler 😍😍
Masalseyhan Merve6475 anladim kuzum.. ayni senin gibi olan tanidigim var tup bebekle hamile kaldi kiz.. dogurduktan 5 ay sonra tekrar kaldii 😊😊 allah buyuk hic skma canini