Zagrozunannesi Hsrt42 haftayı bılmıyorum ama hamılelık surecınde baya goruluyo yani ben çok goruyorum😺
zytn Hsrt42 ben habire rüyamda kız cocugu emziriyodum ve kızım olcagnı öğrendim 14 .haftada ❤🤰🏻 Hala emziriyorum rüyamda,sütüm bitti şmdiden 🤣
gunaynur Hsrt42 32 haftalığız 10 gündür falan o kadar çok ve çeşitli rüya görüyorum ki, haftayla ilgisi var mı bilmiyorum
Halimearslan55 Hsrt42 hamilelik başladığımdan itibaren rüyalar görülüyor 😊 sadece 31 haftaya ait değil canım
BurcuAydin Hsrt42 artık rüya görmek istemiyorum 😔 2 ay arayla iki teyzemde eşlerini kaybetti bi yengem elini kesim motoruyla kesti rüyamda da gördüm hamileye de malum olur derler 😢 bi rüya görünce artık kime ne olacak diye düşünmekten beklemekten korkuyorum 😓
Firdevssaim Artik inanin butun yediden yetmisi herkesi herseyi ruyamda goruyrm sebebi nedir cozemiyrm.
SibelAlp7 Hsrt42 hamileliğin başından beri görüyorum 15+3 hamileyim.1 saatin içinde 3 tane rüya görüyorum hepsi de saçma sapan😀Rüyada yoruluyorum kalkınca da keşke uyumasaydın dinleneceğime daha çok yoruluyorum