Betttt Rzlgln534 bende magnet ve çikolata yaptırdım canım ama masaya lohusa şerbeti lokum badem falan alıcam koyucam
Cerenyrt Rzlgln534 bende magnet çikolata, lohusa şerbeti birrde bademli şeker. Bu tarz oluyor genelde
Eseseses Rzlgln534 mantıklı bende çikolata ve oda kokusu vercegim hediyeligimde bugün geldi instagramdann yaptırdım https://i.imgyukle.com/2019/08/05/kdmhXy.jpg
Eseseses Rzlgln534 tanesi 5,5tl öz&ay butik tasarım daha önce magnette yaptırdım oradan magnetleri uygun
Sibella86 Rzlgln534 lavanta keseleri diktim. çikolata ya da şeker vereceğim yanında ama acaba magnet eklesemmi diyorum takip edicem :)
Rzlgln534 Sibella86 Amaaan yeter o kadar sonuçta adet yerini bulsun bunlar hep masraf daha mevlütü de var yani
Sibella86 Rzlgln534 1 tşye magnetler buldum onları yaptırıcam ama bu hafta 1 eminönüne gidicem bakalım belki güzel kutulat bulursam çikolata şeker için kullanırım:)
Sibella86 Eseseses eşimin tarafı hep hastaneye gelir venim 50 den az yaptırmamam lazım pahalı geliyor bu yüzden
Eseseses Sibella86 off cokmus ozaman size acacakli magnetler mantıklı gibi dokmecikolata ve bebek çikolatası yapıyor Instagram'da çikolata ile takımda yapmış olursunuz