Turkan38 28 haftalarda bebek kilolariniz nedir bizimki biraz geriden geliyor dedi sicaktan beslenilmiyorda ne olacak bilemiyorum
Aktassibel Turkan38 muz süt ceviz beyaz peynir protein ağırlıklı yumurta haşlanmış çok iyi pişmiş bide et ve omega 3 kullanıyomusun
Turkan38 KevserT yapiyorum rahimde direnc cikmadi cok sukur arada ki farkin acilmamasi gerekecek yakin takip alindi
Turkan38 Aktassibel evet kullaniyorum normalde bunlarida yiyordum ama biraz duzensizdi sanirim bu hafta cok yiyorum insallah cumaya kadar toparlar kendini😔
Birkucukumut 27+5 re 1080 gramdı suan 30+1deyız kac olduk bılmıyorum haftaya cumaya kontrole gıdıcem ama artık dısardan bakınca sankı dısarı fırlayacakmıs gıbı duruyo karnım😂😂
Turkan38 Birkucukumut bende cuma gidicem 10 gunde bir yakin takibe aldi benide yapisalda olabilir diyor ama erken dogum riskim var zaten insallah biran once toparlar bende hic gobek cikmamisti
Turkan38 Kerem_alyadua 28+3de 9 gun geridem geliyordu simdi 29+1 im cuma gidicem insallah toparlamistir😔
Aktassibel Turkan38 her sabah özellikle iyi haşlanmış yumurta yatmadan önce muzla süt yemeye çalış bişeycik olmaz hiç canını tatlı canını
Kerem_alyadua Turkan38 benmde ilk basta 3 gün geriden geliyordu günde 2 bardak nesguikli süt içtim muz yedim arayı kapattı cok sükür