Taze_anne Arkadaşlar 38+1 haftalık hamileyim ayaklarım çok aşırı şişti normal mi acaba bilgisi olan var mı sizde oldumu ?
Mutluhamis Taze_anne o haftalarda çok normalmiş ama ayaklarınızı çok mu aşağıda tutuyorsunuz yani yoruluyırssanız yada tuzlu yiyorsanız da olabilir benim 28den beri şiş😕
Duyguxx Taze_anne bende 38 haftalığım canım son 5 gündür şişiyor ayaklarım devamlı uzatmaya çalışıyorum ve uzun süre soğuk suda tutuyorum
H1z2a3 Taze_anne bnm öyle şişmişti ki 37 38 giyerdim 39 küçük gelmeye başlamıştı son ayımda geceden geceye uzanırdım onun haricinde oturmak neydi bilmezdim tuz da çok yiyordum tuza dikkat eğ ve çok yürüme yani yürüyüş yap ama fazla ayakta kalma😒
mmerve1507 Taze_anne ben de 28. haftadayım bende de iki üç haftadır başladı 😔 iğne soksam patlayacak gibi. Ayakkabılar, alyans zaten olmuyor inşallah çabucak geçer 🙏🏻💔
Tugce1634 Taze_anne ekmeği çok mu yiyorsunuz peki,beyaz ekmek.benim de daha gebeliğin ortalarında çok şişmeye başlamıştı.ne zamanki gebelik şekeri var dendi beyaz ekmeği bıraktım,çok tatlı vs tüketmedim.o zaman indi baya baya şişlik
Cberrin Bende 37+3 teyim ayaklarım patladı patlıcak tuzu kestim bol su içiyorum ama bana mısın demiyo hep yukarda tutmaya çalışıyorum o zaman biraz rahatlıyo anca
Taze_anne Cberrin aynen bende ama ayaklarımı yukarı uzatıp biraz dinlenince geçer gibi oluyor tekrar aynı hale geliyor
Tugce1634 Taze_anne valla ben ne zamanki tam tahıllı ekmeğe geçtim tatlı tüketmedim,farkettim ki ayaklarım düzeldi.olabilir yani
Belirsiz5217 Taze_anne evet cidden havalar sıcak zaten çorap filan bi de hiç çekilmiyor terlik bilr uzun süre ayakta kalınca can acıtıyor ama işte 😆😆
Hamzaeymen_donmez Taze_anne ayaklarının altına yastık koyda dinlen tuzlu baharatlı şeylerden uzak dur bakalım bı sure geçer inşallah çok geçmiş olsun
Hamzaeymen_donmez Taze_anne ben 24 haftalık oldum benimkiler bı sisiyo bı iniyo ama sisince moraliyo yaa