Senemufuk Pinar9001 arel çok çok güzel ama biraz büyüyünce ariel diye dalga geçebilirler bu seferde çocuk ismini pek sevmiycek ama alaz da harikaa bir isim
Esarikay Senemufuk haklısın canim ne diyim. Bende okudukça çok sinir oluyorum. Dün kız isimlerine bakıyordum orda yine bı kaç kişi kedi köpek ismine benzetmiş bazı isimleri. Okudukça sinirleniyoruz ama elden bişey gelmiyor işte. Saygı hoşgörü olmayınca hicbisey olmuyor işte
Senemufuk Esarikay aynen bende başka postlara giriyorum insanlar akıl istiyor yada moral daha çok içine ediyorlar herşeyin zaten onlara ters geliyorsa bizim postlarımız çocuğumuza düşündüğümüz isimler girmesinler yazmasınlar yani anlamlı isim istiyosan ömer koy diyor belki ares benim dinime caiz ama ömer ismi değil bilebilir mi hayır
Senemufuk Alessia aynen dinden vurmak çok kolay benim koyacağım isim yanlışsa kötüyse onların davranışlari daha da kötü yani ve günah kırıcı oluyorlar
Tubanasli Hoşuma giden Bebek isimleri 😇 Barın Çağan Eymen Oğuz Utku Umut Yağız Asaf Kaan Batın Utku Berk Furkan
Senemufuk Tubanasli çok teşekkür ederim benimde aradığım şey isim önerisi hepside düşünebileceğim isimlerr😘😘
N_e_s_e Senemufuk o zaman sende burada millete sormada koy istediğini gir google bak malum internet çağında yaşıyoruz insanların birbirine duscegını bile bile ne diye açarsınız hala su postları anlamıyorum
utkutku Senemufuk Rica ederim. Açtığın başlık gayet anlaşılırken işi buraya çekmeleri hiç hoş değil. Onlar adına ben utandım. Ne yazık ki bazı arkadaşlar kendilerini cennetin insan kaynakları müdürü sanıyor. Ne isim koyarsan koy, adıyla yaşasın💕 Karakteri, kalbi güzel olsun. Neticede yaratan da yaratılan da ismine değil ismiyle nasıl anıldığına bakacak.
Senemufuk utkutku bende öyle düşünüyorum yok savaş tanrısı sevilmezdi arkadaş herkesin karakteri kendine has olur rabbim herkesi kendine has yaratır ve ben gerçekten farklı bir isim arıyorum çünkü biliyorsun sende eğer erkek tarafında ilk çocuksa kayınpederin ismini koyarlar benim kayınbabamında adı sabri herkes sabri koy diye saçmalıyor eminimki ares ismi sabriden bin kat iyidir
smyyedmr54 utkutku bende yanılıyorsun canım iyi araştır bu dediğini 😏 Anne babanın ilk sorgusu ve çocuğu üzerinde hakkı ismiyle olacak. Cocuk hesap soracak ahirette neden bu ismi koydun diye. Işkın degisik olmasından cok islama uygun mu, anlamı güzel mi bunlar önemli.. Biraz daha bilinçli olalım
Eminehmc Senemufuk Ben oğlumun adını Buğra koyucam inşallah anlamı Erkek deve , turna kuşu demek ama dinen koyulmasında sakınca yokmuş çevremde Buğra ismini koyan pek duymadım benim çok hoşuma gitti kulağa söylerken çok hoş geliyor 😍😍
Toprak34 Senemufuk artik ilk cocuk diye birsey mi kaldi cogu kisi 2den fazla istemiyor. 2 tane cocugum olcak ona da yok onun hatri kalmasin yok nenemin adi yok dedemin adi oldu.. eskiden en az 6 yaparlarmis yolda gecene isim koydururlarmis 😂 devir degisti artik. Direnmelisin bu duzen boyle gitmez gitmemeli 🌸
Sayalcan Tibet, evren, onur, erdem, alihan, bulut, aden, destan, ata, baruh, barışhan, belki beğendiğin olur 😊 bunlarda benim önerilerim. Ortaya karışık yaptum.
Blady Tuyu inşallah ben yanlış okumuşumdur. Dizideki kötü karakterin adı diye çocuğunuza koymayın mı😂😂😂🤦♀️🤦♀️ Allah aşkına yapmayın, etmeyin ya... Bu arada dip not; ares yunan mitolojisinde savaş tanrısının ismidir.
Tuyu Blady dizide şeytan karakterini canlandırdığı için çocuğa koymayın dedik. Oda ares değil hades miş zaten😂 çocuğa savaş tanrısı anlamlı bir isim koymakta bana hiç hoş gelmiyor tabikide zevkler ve renkler tartışılmaz herkesin kendi fikri
Ozgess14 Senemufuk eltimin köpeğinin adı bence hoş değil değişik isimler koycaz diye çocuğun hayatıyla oynamayın derim. Ben kerem koycam nasip olursa
utkutku smyyedmr54 Arkadaşım, ben de diyorum ki herkes islama uygun isim koymak istemeyebilir. Öneri veriyorsunuz güzel de burda başka dinden insan olamaz mı? Ya da deist insan olamaz mı? Bunları da geçtim yazdığım gayet açık ve netti. Çocuğun ismi ister Alex olsun ister Abdullah. Önemli olan kalbi, insanlığı, vicdanı. Nice insan var ismi Kuran’da geçip de çalan çırpan, kul hakkı yiyen, israfa boğulan. Şimdi Allah sırf ismi Kuran’da geçiyor diye onu cennetine alacak da ismi Ares diye kovacak mı? İslam hoşgörü dinidir, bebeğine isim arayan anneye put ismi öneren annede de hoşgörü yoktur.
Ozgeliz Cazira Didar erkek ismi değil kız ismidir kız kardeşim 22 yaşında ismi Didar anlamı ise peygamber efendimizin yüz siması demek güzel yüz çehre demek
_tugce Allah nasip ederse benimde oğlum olcak ben Batın, Efe,Mert,Doruk,Tuğra bu isimleri çok seviyorum özellikle Batın koycaktım ablam oğlu olursa bu isim en büyük hayali o yüzden vazgeçtim 😊 bide eşimin dayısı biz tanışmadan vefat etmiş hiç görmedim dayısını cinsiyetini öğrendikten 3 gün sonra rüyama girdi Görkem koymamı istedi o yüzden hepsinden vazgeçtik Görkem olcak inşallah 😊 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin isim sadece nazar boncuğu 🤗