Senemufuk Haribo42 tabiki öyle haşa zaten haddimize değil başka türlüsünü düşünmek ama güçlü bir anlamı var ondan
Haribo42 Sananekiii11 cok guzel canim ama bisi paylasiyim seninle arastir sende kadir allahin isimlerinden oldugu icin abdul konulmasi lazim önüne gunah oluyor .. abdulkadir yani:) ama tabi tercih sizin.. benmde babam vefat etti ismi bakii oda allahın isimlerinden abdul baki koymak gerekiyor çok ağır olduğu için vaz geçtim ..
Sananekiii11 Haribo42 evet normalde de zaten abdulkadir olması lazım ama kadir ismini biz tercih etmedik birisi kaynanama demiş eğer hamile kalırsa oğlu olursa benim oğlumun ismini versin demiş abdulkadir bende bizim istediğimiz bi isim dhaa olsun diye kadir asaf olsun dedik belki abdulkadir asaf uzun olursa kimlikte koymazlarsa diye öyle dedk
NurdanHakan Haribo42 herhangi bi isme eklenebilir abdul şart değildir ..! Bilmeyenler yanlış öğrenmesin ama ağır geldiğinden bi isim sart ben Batın ismini çok severim ama tek koyulması ağır olabileceğinden bi isim daha arayışındayım
[silindi] Haribo42 Allahin 99 isimleri arasindakilerini koyanlarada böyle tepki verirmisiniz acaba merak ettim
Senemufuk [silindi] hayır kimse demez bazı yorumları anlıyorum beğenmiyorlar tereddütte kalıyorlar ama bazılarında da yadırgama var bizde müslümanız ama koyduğumuz isim caizse neden günaha girelim ki
Mutire Mamiel biz bizim ardenimizi çok seviyoruz teyzesi eminim ki senin ardenin de çok tatliş çok güzel bir bebiştir 😍🤗
Ceren7s Senemufuk bunda alınacak birsey yok bende kopeğe konulan bir ismi çocuğuma koyarım nolucak bunda sadece kopekte duyduğumu söyledim benim köpeğimin ismi Karan hemde kız ama fahriye evcen cocuğuna koymuş nolucak yani gereksiz duyar bu bence '' Ayrıca kopekte bir canlı ve onlarada insan ismi koyuyoruz napalm yani insan ismi diye köpeğe koymayalım mı? ''
Senemufuk Ceren7s söyleme tarzı diyr bişey var o arkadaş töbe estaftullah bi kelime kullandı ona cevap olarak köpek ismi diyince yanlış anladım
kubracakir Ben Arel istiyordum. Ariel detarjana benziyoruz kocam kabul etmedi. Affan ismine taktim anlamı temiz dürüst demekti. Onu da kabul etmedi. Şuan Çınar'a karar verdik sonunda anlaştık.
kimsebilmesindiye Ayni sorun içindeyim bende. Ailede hep erkek çocuk var ve beğendiğim isimler hep koyulmuş. Okadar zorlaniyoruz ki ne isim verecegim diye. Farkli olsun istiyorum ama hic icime sinen bi isimde bulamiyoruz. Erkekte isim gerçekten benim için cok zor 🤔🤔🤔
Umran90 Senemufuk Duyulmamış olması çok önemli değil aslında anlamlı güzel Bi isim olması daha doğru. Öldüğümüz zaman mahşer günü isimlerimizle çağrılacağız anlamlı bir ismi olmayan ortada kalacak çocuklarımıza o yüzden anlamlı güzel isimler koymamız boynumuzun borcu illa ki kuranda geçecek demek değil bu. Önemli olan iyi bir anlamı olması 🙏🏻