Zehra92 Haribo42 kesinlikle katılıyorum sana duyulmamış isim koyacağız diye saçma sapan isimler koyup ilerde dalga geçilmesine müsade ediyorlar.
N_e_s_e Deletedmom2224 ay valla benim yok ne öyle saçma sapan şeyler bıde önerilen isimleri de beğenmiyor çoğunu kocam beğenmez diye aklı olan hangi insan bu absürt şeyleri beğenir yanlısmıyım 🤷🏻🤷🏻
Senemufuk N_e_s_e evet çokkk çokk absürt isimleri beğenmez ve sanane benim çocuğum istediğim ismi koyarım demekki benim kocamda farklı bir isim istiyo ki bu postu açtım yardım etsinler beğenmediysen çık posttan
Deletedmom2224 N_e_s_e aynen öyle valla hep anlamsız tuhaf isimler😊 bence arkadaş o kadar da farklı öneri istemedi diye düşünüyorum 😂
Tuyu Blady dizide şeytan karakterini canlandırdığı için çocuğa koymayın dedik. Oda ares değil hades miş zaten😂 çocuğa savaş tanrısı anlamlı bir isim koymakta bana hiç hoş gelmiyor tabikide zevkler ve renkler tartışılmaz herkesin kendi fikri
N_e_s_e Senemufuk açtığın postun üstüne bide mantıklı isım mı bekliyorsun kafan iyi mi ???? Cemkırme burda millete
Yagmuricenkiz Senemufuk duyulmamış değil ama bence özel, Gılgameş. dünyanın bilinen ilk destanının, ilk kahramanının, bilinen ilk yazılı diliyle ismi. Yarı Tanrı efsanevi Uruk kralının adı. Benim oğlumun ismi aldığı karakter
Bozonana Ben oğluma kutay ismini koyacam inşallah hayırlısıyla. Mübarek ay güzel ay anlamında. Onun haricinde noyan , cenker , ertuğ , melik , enhar, batın 😇😇😇
N_e_s_e Senemufuk o zaman sende burada millete sormada koy istediğini gir google bak malum internet çağında yaşıyoruz insanların birbirine duscegını bile bile ne diye açarsınız hala su postları anlamıyorum
Elifburcus Senemufuk batın koyacaktı bi arkadaşım bebeğinin adını. Benim oğlumun adı da Uluç Ali olacak canım
N_e_s_e Alessia bi sen egıtımlısın dımı ya yemin ediyorum sen burda çok kalp kırıyorsun bak her gördüğüm yazında bi suru hakaret asagılıyıcı yazılar ayıp ya bu kadar kendini üstün görmez bi insan
Senemufuk N_e_s_e sende o yaptığın yorumlarla benim kalbimi kırdın senin yaptığın da günah ben insanice hem bana hemde benim gibi arayış içinde olanlara yardım amaçlı açtım bu postu ama demediğin kalmadı bilmiyorum sende hamile misin ama zaten hamilelikten dolayı ekstra hassasız