Senemufuk Kızlar ben ares ismini düşündüm bebeğim için ama daha farklı isimler arıyorum pek duyulmamış unisex isimler lütfen yardım edin
Haribo42 Senemufuk valla bence yazılan isimlerin çoğu berbat😬 söylemeden edemicem:)) onat mış andaçmış hele danial ne ya😂 ben begendiklerimi soylim:)) Yağız asaf eymen tuğra tuğrul
Ozgeliz Cazira Didar erkek ismi değil kız ismidir kız kardeşim 22 yaşında ismi Didar anlamı ise peygamber efendimizin yüz siması demek güzel yüz çehre demek
Senemufuk Haribo42 bu isimler güzel ama çevremde bu isimleri koyan çok çok kişi var ve ben gerçekten farklı bir isim arayışındayım
Blady Tuyu inşallah ben yanlış okumuşumdur. Dizideki kötü karakterin adı diye çocuğunuza koymayın mı😂😂😂🤦♀️🤦♀️ Allah aşkına yapmayın, etmeyin ya... Bu arada dip not; ares yunan mitolojisinde savaş tanrısının ismidir.
SemaAsya Ceren7s Tuyu aslında yanlış sayılmaz 😂 Yunan Mitolojisinde Ares kötü savaşın tanrısı olarak geçiyor 😂
Senemufuk MGi_6161 bende zaten duyulmayan isim arıyorum ve nette pek bişey göremedim belki sizin bildiğiniz beğendiğiniz vardır dye sizden akıl almak istedim
Haribo42 MGi_6161 hayirlisi canimm:) ins bulur arkadas hic duyulmamis bi isim (ins anlamli bisey bulur)
Haribo42 Busraoz areste bana oyle kotu adam simasi hatirlatiyo seytan gibi 😬 o yuzden oyle hatirlamis olabilirsn