Ozge3747 Busraoz ☺️Aynen canım bu tarz şeyler anlatmayla pek anlaşılmıyor. 3-4 gündür yaşıyorum ben de, bebek sanki biryerini dayıyor o sürede dayadığı yer huzursuz Ya da uyuşuk gibi değişik bir his oluyor, bir iki dk sonra başka yere geçiyor bebek. Bir de ben iki gündür sanki ayaklarını aşağıda hissediyorum gibi, bakalım yarın ne diyecek doktor😍Mutlaka haber vereceğim 😉
Ozge3747 Busraoz Canım bugün gittim doktora, o bahsettiğimiz hissiyat düzenli aralıklarla olmadığı sürece korkacak bir şey Yok dedi, ben magnezyum kullandığım için ona devam et, süt ve yoğurdu çok tüket, suyu çok iç dedi. ☺️Senin de aklında bulunsun... 🥰
NurdanHakan Busraoz aynen böle diyorum :))) benim Oğlumda böyleydi kaç kez doğurcam mı acaba bişiy mi olacak DİE hep tedirgin yaşadım son haftalar eşimle yatakta zor yatıyorduk yatak hararet ediyordu artık sonuç yerimizde duramıyoruz sağlıkla gelsin insallah 🙏
Busraoz NurdanHakan Ben de rüyamda görüyorum hareket ediyormuş bir yere gidiyoruz ya da doktora uyanıyorum tekme atıyor oynuyor😅 Sağlıklı olsun da istediği kadar hareketli olsun. Siz de mutlu huzurlu günlerde büyütün inşallah 🙏🏻🙏🏻
Feyzanuri Busraoz ben bugün doktora genel de sol tarafta takılıyor çoğunlukla dedim. Oraya yerleşmiştir. Her yapmıştır dedi 😅 Allah ın izniyle bir şey olmaz ama endişe edeceğine bu kadar çok bir git bakalım.
Satiii Ben de 27+2 yim özellikle geceleri kuduruyor. Sanki elinde bişey var karnıma sürüyor gibi. Mesela göbeğimin üst kısmı böyle hareketliyken aynı anda başka bi yerde de taş gibi semsert oluyor. Canım yanmıyor kıdıklanma gibi hoşuma bile gidiyor aslında birde ilk gebeliğim olduğu için her geçen gün daha heyecanlı oluyor 😌 ama yürürken falan kasıklarımda toplanma bende de oluyor o tedirgin ediyor biraz normal mi değil mi diye
Busraoz Satiii O bir yerini sürter gibi bende de oluyor çok değişik bişey😅 Evet acıtmıyor elini bide oraya koyunca aman allahım direkt hissediyorsun çok güzel ❤️
Tuce26 Busraoz canım o hareketler daha ne :) ben 34 haftamdayım halimi bi görsen karnımda Meksika dalgası yasıyoruz resmen . Normal benımde oluyordu öyle
Ozge3747 Busraoz Bir de aşağı doğru baskı ya da hareketleri aşağıda hissettiğin zaman uzanıp dinlenmeye çalış, öyle günlerde yerçekimine fazla maruz bırakma dedi. ☺️😉
Elif_murat Bende 27+5 im bugün sanki tepe takla attı karnımda gibi. Normalde de çok oynuyor ama bugünkü resmen şaşırttı beni 🤷♀️