Busraoz Kızlar son 3-4 gündür bebeğim hiç olmadığı kadar hareketli bu normal büyüyor falan ama bugün 2-3 kere göbek deliğimin sol tarafı aşırı kasılıyor. Orada toplanıyor gibi de sanki ayağıyla sonuna kadar bastırıyor gibi de. Bu durumu yaşayan var mı?
PembeKoala Busraoz bende öyle artık daha fazla hissediyorum ama bu haftalardan sonra daha sık ve kuvvetli olacağı söylenmişti ama kasığına doğru toplanmalar ittirmeler falan varsa doktoruna danış mutlaka
Ps15 Busraoz Yarın 26 oluyoruz bizimki çok hareketli değil ama dediğiniz arada bende de oluyor son birkaç gündür😊
Derya0707 Busraoz aynen canım Bi anda bende de hareket artışı olmuştu hatta solda toplanma sabah uyanınca karnın tamamı taş gibi olması falan
Beeebbeek Busraoz çok normalll 25 haftaliğim bnde.ara ara göbek deliğinin olduğu kısım özellikle sol taraf çok sertleşiyor.
Badevehande Bende 23+5 bendede sola toplanma çok belli oluyor dışardan sadece bugun az oynadı oda evi dip köşe temizliyoruz belki ondandır normalde dışardan belli göbek deliği çevresi benimde sızlıyor
Busraoz PembeKoala Kasığıma doğru toplanmıyor tam göbek deliği hizasında sol tarafa toplandı senki orada geriniyor gibi. Aşağı ittirme mesaneyi zorlama da günde 3-4 defa yaşıyorum son bir haftadır.
Busraoz Ps15 Biz de bugün 26 olduk. Benim de çok hareketli değildi önceden yani 2 gün hareketli 3 gün durgundu şimdi büyüdü herhalde daha çok hissediyoruz. Ama bu toplanma devam ederse bugün acile gitmeyi düşünüyorum 🤔
PembeKoala Busraoz benimde öyle bi tarafım top gibi şişiyordu ama doktorum rahim büyüdüğü için normal demişti ama sen yinede sor aynısı olmayabilir
Ps15 Busraoz Ben toplanma gibi değil de bazen ayağını sertçe dayıyor gibi hissediyorum ya da bir yeri bastırarak kayıyor gibi oluyor. Bence normal bu haftalarda ama içiniz rahat değilse gidin tabi.
Busraoz Beeebbeek Demek ki bu haftalarda ortaya çıkan bir durum. Ama bu kadar sertleşmeye devam ederse bir acile gidip en azından rahatlıyım boş yere strese girmeyelim bebişimle diyorum.
Beeebbeek Busraoz hiç kendinize stres yaratmayın önümüzdeki zamnlarda hareketler daha da acıtıcak..yani bnm de ilk gebeliğim herkes ve doktor da öyle diyor ☺️
Busraoz Ps15 Evet evet bastırma gibi ama orada balon gibi şişiyor.😅 Bilemedim bakalım daha olmadı çok çok acile giderim rahatladım biraz🥰
Ps15 Busraoz Evet yavaş yavaş dışarıdan şişmeye hareket etmeye başladı gelecek haftalarda yamuk yumuk olacak diyorlar bakalım😄
Busraoz Ps15 Bir gün var aramızda. İlk defa yaşayınca insan ne yapacağını şaşırıyor. Nedeni bilmediğin her güm başka değişim🥰
Ps15 Busraoz Öyle tabi ama hızlı büyüyorlar artık normal diye düşünüyorum Allah korusun bir terslik olsa anlarız zaten😊 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin☺️🙏🏻
Trabzon Busraoz bugün baya acitti karnımı bebek yarın 27 haftalık oluyoruz bildiğin dönüyo batıyo sanki kemikleri karnıma ya bugün ikkkez böyle acitti canımı
Busraoz Trabzon Demek ki yakında yaşanacak durumlardan biri de bu hazırlıklı olalım. Umarım ağrısız sızısız hemen geçer senin de❤️