Akademisyenanne Kizlar selam. Gebelikten dolayi saciniz matlasti mi? Parlak gorunum icin ne kullandiniz?
NurdanHakan Akademisyenanne genel olarak argan yağı ve keratinli saç ürünleri kullanıyorum ilk aykar hep mat ve dökülen ama son aylar fazla hacimli ve parlak canlı saçlarımız olacak şimdi için serum filan kullansan iyi edersin Doğumdan sonra aşırı dökülüyor ya saçlar ☹️
Fasulyem22 Akademisyenanne defne sabunu kullanıyorum parlaklık konusunda sıkıntı yok ama alışana kadar keçe gibi oluyor 😄
Akademisyenanne NurdanHakan serum ve maske kullaniyorum. Yine de keçe gibi duruyor. Rengi de cok acildi 😔
Akademisyenanne Fasulyem22 ben de bi kez bıttım sabunu denedim. Annemle sacimi zor taradik😅 sabun hic benlik degil🤦🏻♀️
Fasulyem22 Akademisyenanne onu bende denedim hatta onunla vücudumu yıkıyordum benek benek olunca birakti m 😄
NurdanHakan Akademisyenanne ben 20.haftamdayım bu hafta biraz daha iyi olmaya başladı diyebilirim aşırı dökülmem vardı bi arkadasım maya dök şampuana dedi onu yaptım oda etkili olmuş olabilir