Yenianne92 Ilk gebeligim ve normal dogumi bekleyecegim bekledikce sabirsizlaniyorum. Bugun bebisimin kiyafetlerini yikadim yarin utuleyecegim siz de durumlar nedir anneler nasil gidiyor ve kac gununuz kaldi Allah kucagimiza almayi nasip etsin insallah 😍
Semuss Yenianne92 bizimde 37 günümüz kaldı bende bugün yıkadım yarın ütülerim ama o kadar çoklar ki nasıl ütülüycem diye düşünüyorum 🤭
FSCMK Yenianne92 iyi işte idarecik eder bizimde 58 günümüz kaldı bayramdan sonra kıyafetler yıkanacak temizlikler yapılacak sonra gelmesini bekliycem
Ibooya Yenianne92 benimde son 49 🤗 sezeryan olacagi icin 10 gunu geri gelir diye düşünüyorum oyuzden 39 40 😊 Çarşamba besigi dolabi kurulacak artik bayramdan sonraya kalir kiyafet yikamasi ütülemesi.
Yenianne92 Semuss utulemek benim de gozumde buyuyor bir de su ev temizligi onu da bayramdan sonra yapmayi dusunuyorum
Yenianne92 Ibooya eylul ortalari geliyor bebisiniz o halde benimki de cok bekletmesin istiyorum eylulun 5i 6 si gibi gelsin rabbimin izniyle
Damla6606 Yenianne92 benimde 39 günüm kaldı daha yıkamadım kıyafetlerini zorlu geçen bi hamilelikle yola devam bakalım :)
Serrameri @Yenianne92 son 37 günümüz dolabımız beşiğimiz çantamız hazır artık hanımefendinin gelmesini bekliyoruz. İnşallah bizi kırklara kadar bekletmez anne yorgun 😂 geriye sadece ev temizliği kaldı bayramdan sonra dip köşe yaparız diye düşünüyorum
Yenianne92 Serrameri Allah yardimciniz olsun besigini kurmadim ben henuz temizlikten sonra kurmayi dusunuyorum 😍
Serrameri @Yenianne92 bizim ki tekerlekli malum her yere çekiliyo o yüzden temizlikte bizi zorlamaz ama sizin ki öyle değilse sonra kurun
Serrameri @Yenianne92 benimki park yatak değil küçük sepetten biraz daha büyük ama sonuçta istediğin yere çekiyosun sorunsuz şekilde ☺️