Konya_gelini Kızlar doğuma var ama konyada kimseyi tanımıyorum ve çok kararsız kaldım. Özellerin fiyatları cok fazla geliyor bana tıpta doğum yapan varmı
Haribo42 Konya_gelini sezaryene çok meyillilermiş öyle dedi .. 3. Gebeliğiydi diğerlerini hep normal doğurdu doktorlar hemen ay bu sezaryenlik diyip (suyu azalmıştı) sezaryene aldılar ama öyle bişi yokmuş sonra başka bi doktor arkadaşı demiş orası öyle yapıyor
Ikizdeniz Konya_gelini valla dpgum yapmadim ama yspacagim insallah bir ay sonra falan siz kac haftaliksiniz
mucizem_oglum Konya_gelini bir doktor tavsiye ediyim ben size ben mucizeme onun sayesinde kavuştum azer aras uluğ şuan konya medova hastanesinde özel hastane ama işinin ehli bir doktor
Konya_gelini Haribo42 numunenin yerini bile bilmiorum ki bitek anıta gittim sorabuleceğim kimse de yok
Konya_gelini Tamam da korkuorm tecrübesi olan insanlardan fikir alayım istedim. Kötü ebelerle karsı karsıya gelmek istemiorum
Konya_gelini Haticetarhan daha gTmedim aylin hanımı cok övmüslerdi ona da randevu alamıorm. Tarihler hep dolu