Umutleylasalih Arkadaslar 2 gündür bebeğim sağ tarafıma toplanıp çok fazla kasıyor bununla beraber sanki altıma yaoacakmısım gibi baskı oluyor ama su gelmesi falan yok bunu yaşayan varmı Doğum belirtisimi acaba
Meralcnbz Umutleylasalih bende 36+4 teyim canm her aksam benimde oyle oluo cok aci verci ama normal bebek dogmaya hazrlanio sen kasilmalarini takip et cok sık geliosa dktra git
Meralcnbz Umutleylasalih icinin rahatlamisini istiosun bi dktra gozuk istersen canm ama normal bence benimde suan tas gibi kasildi sol tarafimda donemiyorum nefesimi kesiyo resmen
butterfly4 @Umutleylasalih ben de 37. haftamdayım, bende de kasılma oluyo, ama canımı acıtmıyor, ben de bir de kasıklarımda adet agrısı gibi hafif sancı oluyo arada, bu da son 2-3 gündür başladı, yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor
Zeybus Bende 36 haftalik hamileyim kizlar 1 2 gundur alttan bi anda bicak kesigi bi agri geliyo hemen geciyor genellikle de ayaktayken oluyor o nedendir acaba ?
gizemgizem333 Kızlar bu tur agrilar bendede oldu ozel bolgemde iki yana geriyolarmis hissi yasadim 36+5 haftaligim.Alttan muayene etti acilma gordu ve serum falan verdi.İhmal etmeyin derim mumkunatiniz varsa doktorunuza gidin.Ben suanda hareketsiz yatiyorum Allah İnşaAllah hepimize bebeklerimize sağlık versin.Gecmis olsun cok