Normal puset değilde örgü puset almak mantıklı mi örgüler çok sık bi oturmaya gidildiğinde örgü olanla götürebiliriz ama dışarda şaşcma mi olur digeride ev için olmaz siz hangisini aldınız?
Orgu pusetler kullanışlı mi ????
Bende surda duraım
bebiiimamm ben bekliyim şuracıkta 😊
bebiiimamm kullanışlı degil direk tutma yerler sünüyo ama sapkasız alıp evde babynest olarak kullanabilirsiniz
bebiiimamm bende heves ettim ama ablam aldı aşırı ağır altını duzlemek için tahta koyuyorlar o ipte ağır bi ip kolunuz felç olur. Onunki süs gibi kaldı bez port bebe aldı fermuarlı. Yoksa bende cok beğeniyorum ama kendim test ettim yani kütük gibi ağır
clmmmmm o zamanda yumuşak olan baby nest daha mantıklı olur sanirim
bebiiimamm evy o daha mantıklı çünkü bunlara düz dursun diye alt kısma tahta koyuyolar çok agır kolunuz kopar
sevval55 tahmin ettim biraz öyle olduğunu
bebiiimamm benım annem ördü yengeme de bana da . Ben henuz dogurmadım ama yengem kullandı gayette hos oldu. Satın almaların kolalanma surecı nasıl oldugunu bılmedıgımızden kolayca sünüyor . Biz o yuzden kendımız susledık hallettık herseyını
Sinm ınstagram sayfasında bir hesap bir bordo puseti indirim var 125 lira. Bende de var iki kat ördüğü için sarkma sünme olmuyordu. 😊