Merhaba daha önce bu hastanede Doğum yapan var mı 39.haftalık hamileyim akın beye gidiyorum normal Doğum istiyorum Perşembe belli olacak Doğum şekli tecrübeniz var mı bu hastaneyle yada doktorla

Sedda5441 Gebzeliyim ama görev icabi uzun zamandir gebzeden uzağım fakat az cok bilgim var merkez hastanesi gebzede bence en son tercih olmali devletten farki yok

Sedda5441 bnde Gebze yüzyıla gidiyorum Seher hanıma..orda arkadaşım Doğum yaptı herşeyinden memnundu..sezaryan olmak zorunda kaldı..şimdilk nerde Doğum yapacağım belli değil Fatih' devleti de düşünyorum bakalım hayırlsı

Sengulkrgz yok merkez çok kötü zaten orda yapacağıma devlette yaparım farkı yok yüzyıla gidiyorum ben

Sedda5441 ay pardon tam okumadan post basligini cevap vermisim merkez diye okudum.😀ne alaka ise yuzyil evet daha iyi

Sedda5441 aslında öle görünüyor baktığında ancak doktorum şuana kadar sezaryandan bahsetmedi..korktuğumu söyledim korkma dedi... bşka bi doktor daha var Çiğdem hanım oda normal Doğum yapımında ödül almış .. doktor önemli anlıcağınız..

@Sedda5441 evet bende ayni doktora ikinci kez gidiyorum cok iyi bir doktor kesinlikle😊

Akin bey kesinlikle mecbur kalmadigi surece hastasini sezeryana almak istemiyor her sey yolundaysa zaten normal dogum olur

Linakus benimde Perşembe muaynem var normal olup olmayacağı belli olacak çok heyecanlıyım inşallah hayırlısıyla normal olur