Sermec Merhaba kızlar ben 5 haftalık hamıleyım ve 2 gundur hamburgere konuşan cheddar peyniri yedım rısklı mı ya da bir zararı var mı
espalp Sermec kalsiyum değeri en yüksek peynirden bahsediyorsunız 😬 düzgün bi markanın alırsanız bence çok da besleyici bi peynir yemiş olursunuz
Demirleblebi İyi bir yerden almışsanız peynirin zararı değil faydası olur. Bende peynir çok seviyorum. parmesan cheddar ve ezine yemeklerde böreklerde kahvaltıda vs hep tüketirim. Ama önemli olan iyi bir yerden almak. Yoksa peynir bol bol yemek lazım zaten .
Sermec Demirleblebi canım bimden aldım hanı bu hamburgerlerin içine koyuluyor ya ondan zaten devam etmem pek saglıklı olmadıgı yazıyor bu peynirin internette
Sermec espalp ne bıleyım İnternette yazan mı yanlış acaba 😁 BIlmıyorum benım bimden aldığım ne derece güvenli ben hamburgere koymak için almıştım
espalp Sermec çiğ olmadığı sürece peynir çok faydalı sonuçta. Ben yoğurt yiyemiyorum o yüzden peynirleri araştırmıştım kalsiyumu en yüksek olduğunu okumuştum birçok kaynakta 🙏🏻
Sermec Alessia başlıgı nasıl degıstırebılırım canm içeriği düzenleyebiliyorum ama başlıgı degıstıremıyorım maalesef