MurathanErdem Selam kızlar 27.haftamdayum gece kanamam oldu leke gibi değil baya kanama adet dönemimizdeki gibi bi an suyum geldi sandım çamaşırım ıslanmıştı,doktor sorun yok herşry yolunda dedi yaşayınınız yda fikri olan varmı🙄
zlemAtAcar MurathanErdem erken doğum belirtisi değil mi? Gerçekte bu doktorların bir açıklama yapmadan birşey yok demeleri beni benden alıyor. Benim doktorum böyle olsa kafayı yerdim. 😮
MurathanErdem zlemAtAcar kesinlikle haklısın bakalım kendi doktoruma gidicem o ne diycek sizin doktor kim
Yayla Canım kan uyuşmazlığın varsa. Yada bebeğin eşi aşağıdaysa kanama olur korkma. Ama doktorla sürekli görüş
Duygucoban MurathanErdem su kanamalara nasi sebep bulunmaz bende 25 haftaligim gecenlerde ole bi kanamam oldu hicbisey olmadi sukurler olsun aende korkma ama muayne ol mutlaka doktoruna guveniyorsan soylediklerine inan. Varsa tereddutn farkki Bir doktora gozukebilirsin ama icin rahat olsun her kanamada sorun yasayacak degiliz benim ilk gunden bu yana hep oluyor ama bu herkeste bir degil tabii ki
MurathanErdem Duygucoban sonunda benden biri acaba biz kanamalı hamilelikmi geçiriyoruz ben bebek geliyor zannettim o derece korktum peki sana bi sebep konulamadı mı
Duygucoban MurathanErdem yok canim hicbirsey konulmadi ben kasilmadan dolayi 3 gun yattim hastanede 1 hafta once. Lekelenmem oluyor surekli kanamam vs ama bisey yok diyo doktor
MurathanErdem Duygucoban banada acil deki doktor serum ve iğne yapalım kal dedi istemedim teşhis yok o serum ne için saçma geldi p.tesi doktoruma gidicem sanada haber veririm o zamn cnm😇 benimde kan durdu lekelenmeye devam ediyor aynı durumdayız resmen inşallah sağlıklıca kavuşalım şu yavrulara