Kızlar perşembe günü yatışım yapıldı şekerim ve tansiyonum yüksek olduğu için pazara pazartesine kadar şekerimi tasiyonumu düzenlerlerse suni sancı verceklerdi doğumu başlatmak için yani buğün sata göre 37+3 ultrasona göre 36+6 bebeğin kilosu 2584 ve haftasına göre ufak heran gelişimi dura bilir yüksek tansiyonumdan dolayı sağ rahimden kan dolaşmıyo sadece sol rahimden kan dolaşıyo oda artık sıkıntıya girdi o yüzden yeterli beslenemiyo bebeğim şimdi ilk doğumum iki sene önce sezeryandı buğün baş hekim benle konuştu ilki sezeryan oldupu için rahmimde dikiş yarası olduğu için sunci sancı doğumda rahim yırtılmasına kanamasına bebeğin ölü doğması özürlü doğması ve acil ameliyata girip sancıyı boşuna çekmem hadi o neyse ve günlerce süre bilirmiş açılma suniyle çünkü bana yğksek doz veremezlermiş risklerimden dolayı ama kendi sancim olursa açılma olursa suyum patlarsa normal doğumda hiçbir riskim yok bende kendi sancım gelene kadar son haftalarıma kadar beklemek istedim bu seferde çocuk yeterli beslenemediği için kan dolaşımım yüzünden heran karnımda öle bileceği geri kala bileci iiçin beklemekte istemiyolar yarına kadar düşün dediler ama ben ameliyata karAr verdim riske atamam evladımı ama allahtan umut kesilmez 2 gün var daha heran sancım gele bilir açılmam olabilir bana dua edin nolur ve açılma kendiliğinden olması için napa bilirim tecrübesi olanlar bi akıl verin