Ikbalper haftamızdayım. Bugün kontrolde bebeğimin ters durduğunu öğrendim. Doktorum ben söyleyene kadar ilişki yasak dedi. Ne zamana kadar belli değil yani. Bu düşük tehlikesi olduğunu mu gösteriyor. Başına böyle birşey gelen var mı 😢😢😢 [url=https://hizliresim.com/p5GEDa][img]https://i.hizliresim.com/p5GEDa.jpg[/img][/url]
[silindi] Ikbalper peki bebeğin ters durmasi ile düşüğün ne alakasi var?? Neden aydinlatmadi doktorunuz sizi.. daha 15 haftaliksiniz bebeğiniz bin bir defa dönecek karninizda
Iremgokce Ikbalper ters durduğu için değilde bence çok aşağıda olduğu için ilişkiyi riskli bulmuştur bebekler sürekli pozisyon değişiyor çünkü
beyazguvercinim33 Ikbalper yahu ne alaka bişey olmaz bana da dedi oğlumda sağ Salim doğdu ilişki için bişey diyemem
Gamzee21 Ikbalper başka bir doktora gidin bence, bebek ters durabilir, sadece doğuma yaklaşınca pozisyonu değişmez küçükken sürekli değişiyor zaten boşuna korkmayın interntten araştırırsanız öğrenrisiniz zaten 🙈
Ikbalper [silindi] ilk gebeliğim ve bilmiyorum 🤷♀️. Dr um 10 gün sonra göreyim mutlaka gel dedi sadece başka birşey söylemedi 😢😢😢
Suna_Aysal Ikbalper böyle doktorlarida anlamiyorum insani aydinlatmiyorlar sadece korkutuyorlar !! Bu durumlrda siz sorun detayli
Aleww Ikbalper Büyük ihtimalle bebeğin başı rahim ağzına yakın olduğu için ilişkiyi yasaklamıştır düşük ihtimali oluşmasın diye. Çok küçük zaten bebeğin daha döner o korkma canım. Çok yorma bu günlerde kendini.
ikiKizAnnesi_ Ikbalper bende 25 haftalıkken son gittim doktora bebeğimin başı aşağıdaydı ama doktorum hiç birşey demedi ilişkiye girme fln 🙄 nasıl bir doktora düşmüşsünüz hiç mi başka birşey demedi size ?
Ikbalper ikiKizAnnesi_ Bebeğim sağlıklı şükür. Sağlığıyla ilgili bir sıkıntı olmadığını söyledi ama bunları da söyleyince içim sıkıldı açıkcası😞 Başka bir doktora gideceğim yarın 😢🙏
Sareeee Ikbalper Ikbalper aynisi benim basima geldi canm surekli yat dinlen belinin altina yastik koy ins yukara cikar ben öyle yaptim bebegim yukari cikti
HandeYavuz Ikbalper canım korkma muhtemelen olası bir açılma olmasın diye ilişkiyi önermedi. Ben serklajlıyım eğer açılma, hunileşme olsaydı muhakkak serklaj veya başka bir tedavi önerirdi doktorun
37aysgl Ikbalper büyük ihtimal bebek rahim agzına gelmiş doktor o mesafeyi göremediği için banada oldu aynısı progestan kullandım ve yattım sürekli düzeldi çok şükür şimdiden Doğum pozisyonuna giriyo minnoşlarımız dikkat et canım doktor ne dediyse uy ona düzelir
Drryy Ikbalper doktorunuza sormadınız mı düşük riski felanmı var neden böyle bişey söylediniz yada böyle bir önlem alıyoruz diye