Cigdem30 Kizlar önersisi tavsiyesi olan varmi ucuz ve guvenilir bir yerden bebegin alisverisini yapabilecegim ?
minik_fasulyem_ Cigdem30 enucuzbebekmarketi diye sayfa var canım gercekten çok uygun Instagram yada Google dan bakabilirsin
minikkurabiyem2019 Cigdem30 en ucuz bebek marketten yapabilirsin ben aldım guzel geldi bide guzel paketlemişler ve kargoya verince arıyorlar bu kadar beklemiyordum inan
Tugbanur Cigdem30 şuan e bebek de %50 indirim var. Bide ınstagram da sürekli cillim.com çıkıyor karşıma fiyatlarına baktım çok uygun. Malı nasıldır bilemem
Mutire Hüma bebek , bebegen , e bebek , joker , jammybaby , civil , H&M , LC Waikiki , enucuzbebekmarket , canım neye kime göre ucuz pahalı bilmiyorum sen bi bak istersen yine bu dediklerime 🤔 fikir olur belki sana
Deletedmom0333 Cigdem30 civilde canım cok guzel indirimler var bugun cıtcıtlı aldım 7 8 tane 5.90 sonra 5 li setler 40 lira eldıven 3 lıra bez önlük 2 bucuk lira ıslak mendıl3 paketı 16 lira bence bi cıvıle git ya da sıtesınden bak