Bsrozdmr1305 Arkadaşlar bu ay tam 1 sene oluyor çocuk isteğiyle yanalı... 2 aydır çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum bugün iğnenin 13. Günü beta 4 çıktı doktor 2 gün sonra tekrarla dedi çok heyecanlıyım Allahım yardım et 🤲🏻Sizce var mıdır😏
Denizkasalll Bsrozdmr1305 bence değerin yükselecek sabırla ve duayla bekle rabbim gönlüne göre versin❤️
MerveNural Bsrozdmr1305 igne hcg salgilar ve 16. Gune kadar sifirlanir yani bu deger igne degeri eger 16. Gunde deger 5 in uzerinde cikarsa gebelik vardir
baltacirahsan Bsrozdmr1305 bence vardır dikkat edin kendinize şimdiden hayırlı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏🙏🙏
Denizkasalll Bsrozdmr1305 amin canım bende bekliyorum şuan adetim bittikten sonra inşallah bende güzel haberler alırım🙈
Bsrozdmr1305 Denizkasalll evet görüyorum seni de postlardan hatta bursadasın sende sanırım🤗 inşallah biz ve bizim bizim gibi tüm bekleyenler güzel haber alırlar 😌
Bsrozdmr1305 MerveNural Çarşamba 15.gün olacak tekrar kan vericem inşallah hayırlı bir sonuç alırım 🤲🏻