Dilarasavull44 Arkadaşlar bu ay yumurta takipi yaptırdım ve 16 günde yumurtam çatladı ilişkiye girdik ve ilişkiden 3 gun sonra gogus agrım başladı normal mi yok gebelik olabilirmi yumurtlamadan 6 gun sonra test yaptm cıkmadi :(
clmmmmm Dilarasavull44 yumurtlamadan en az 12 gün geçmesi lazım bu kadar erken belirti olmaz piskolojiktir
Nesli1607 Dilarasavull44 canım bende takip sonucu hamile kaldım yumurta çatlamadan 6 gün kadar sonra göğüs ucu ağrısı oluyodu bendede inşallah vardır bende ilk bebeğimi 5 haftalık düşürdüm ondada aynı belirtiyi yaşamıştım 😊
azizeguneyy Dilarasavull44 bu kadar erken belirti vermez dediler banada ilk zamanlar. hatta test yaptım çıkmadı. aradan 1 ay geçtikten sonra yine çıkmaz dedim test bile yapmayacaktım eşim test aldı diye yaptık. şuan 26. haftalığız🙏🏼🙆🏻♀️
Dilarasavull44 Ama çok hafifti ağrı gün geçtikçe daha çok ağrımaya başladı bu gün 8 günüm ve dokunamıyorum bile göğüslerine
Dilarasavull44 4 ay önce düşük yaptm aynı belirtileri yaşadığım için belkide bu kadar heveslendim teşekkür ederim yinede 😘
Dilarasavull44 Nesli1607 inşallah vardır şuan 8 günüm ve göğüslerim çok agriyo dokunamiyorum allah isteyen herkeze nasip etsin ben 9 aylik evliyim çok istiyorum daha yaşım küçük ama o duyguyu tatmak istyorum 🙏😚