Eminebdk Kızlar 40+3 olduk bugün kontrolde doktor Perşembe gününe yatış verdi suni sancı ile Doğumu başlatacak dualarınızı esirgemeyin kolayca açılmam olur inşallah💙☺️
Ayserhnckn Eminebdk hiç açılma yoksa suni sancı etki eder mi peki? Bende aynı durumda bekliyorum belki açılma olur diye ama açılma olmazsa suni sancının tutma olasılığı düşük dedi doktorum 😔
Naze2005 Eminebdk benimde aynı canım perşembe günü tam 38 haftalık oluyoruz doktır yatış verdi suni sancıyla doğumumu başlatacak
Rabiaibrahim0803 Eminebdk yaa bende bugun suniyle dogum yapicaktim ne sancim ne acilmam var bebegim kanala inmedi ama korkuttular beni hep o yuzden bekleme karari aldik.39 haftalik hamileyim
Eminebdk Rabiaibrahim0803 benim ikinci doğumum olacak suni ile Canım ama gerçekten herşey bütün acılar bebek dünyaya geldikten sonra son buluyor
Rabiaibrahim0803 Eminebdk insallah ya bakalim bizde bekliyoz iste beyefendi ne zaman isterse o zaman gelicek 🤗
Eminebdk Ayserhnckn ilk oğlumda ne açılma ne kendi sancım vardı nede bebek kanala girmişti 41haftalıkken suni sancı ile doğumum başladı 3saatte 9cm açılmam oldu
bbrc Kizlar ben dun suni sanciyla dogum yaptim tesadufen 3 cm acilmam vardi gittigimde ama eger acilmam olmasaydi balon takicaklardi 3 cm kadar aciliyo ozaman sonra suni bunu bi doktorunuza sorun hic acilma olmadan suni zor
Annecan Rabbım kolaylaştırsın 🙏 Bizde perşembe günü sunni sancı ile doğumu deneyeceğiz. Göz açıp kapayıncaya kadar geçse 🥰
Eminebdk Annecan sağ Salim kucağımıza alalım inşallah bu arada bebeklerimiz aynı gün olacak rabbim nasip ederse ☺️
PinarCor Naze2005 banada versiler öyle size niye verdiler? Benim sekerim var bebek büyük😊 38. hafta suni sanci dediler
Melekkck Ben de 40+4 oldum bugün kontrolüm var bana da suni sancı dicek doktorum büyük ihtimalle 🤷🏻♀️