Sfydmn Benim gibi şişman hamile kalanlar 80 90 üzeri kalanlar diyim. Bu göbekle gebelik ne kadarken belli olacak yani ben çok merak ediyorum hamile olmadan önce ztn vardı göbek de şuan nasıl belli olacak 6 7 ay olunca anca hissederim herhalde ya
NoorMoon Sfydmn Ben 106 ile hamile kaldim canim malesef. Sonra mide bulantilarim sagolsun neredeyse 100e kadar dustum. Simdi 101 civariyim. 22. Haftamdayim elbise giydigimde belli oluyor gibi gobus ama sanirim hic bir zaman 50-60la hamile kalanlardaki gobek cikma olayini yasayamayacagim bende 🤷🏻♀️
cennet_aka27 Sfydmn 106 ile hamile kaldım ben 28+3 günlügüz kendini belli ediyor bebek 😊 göbek yaygın duruyor ama hamilelikte top gibi önde 😊
ilminur_ufuk Sfydmn bende 85 kiloyla hamile kaldm şuan 4 aylığım hala aynı kilodaym bulantılardan bişey yiyemedm ama karnm azda olsa belli oluyor benim
Anne1995 Sfydmn öyle düşünme bence o duygu harika bende 85 hamile kaldım suan 2 aylık oldum hiç kilo almadım
Meltemkskn NoorMoon aman ne takacaz kız 50 ylede kalanın göbeği çıkacak 90 Inda önemli olan evladımızı kucağımıza almak🙏🏻
NoorMoon Meltemkskn Evet saglikla dogsunlarda 🤲🏻 Ama hep bi perhiz havasi. Annem bile eğer 60-70le hamile kalsaydin simdi her istedigini yerdin, şımarabilirdin diyor ☺️
Meltemkskn NoorMoon canım bende 60 kiloyum ama annem bana hep diyor benim istediğin gibi tığ gibi olamadın😂😂bide derler anne gözünde küçük görünüyor falan külliyen yalan😂😂
ikiKizAnnesi_ Sfydmn ben 91 kilo ile hamile kaldım bu ikinci hamileliğim ve bu defa daha çabuk belli olmaya başladı baya bi karnım var gören hamilemisin diyecek kadar diyebilirim😂 ilk bebeğimde 7 aylıktım nerdeyse bunda daha 5-6 aylık belli olmaya başladı