MiracAlpinveUmutunAnnesi Kaderhan69 zibinlardan hastane cıkısindan coraptan sapkadan geceliklerden ve kiyafetlerinden baslayabilirsin canim bence almaya basla yikamasi kurumasi utulemesi hastane cantasi derken zaman geciyo 30.haftadan sonra agirlasiyosun hic yapasin gelmiyoo 😊
Deryara Kaderhan69 valla bende şimdiye kadar hiç bir şey almadım ama bugün e bebekte indirim vardı özellikle kıyafette ve bütün ihtiyaç larımızı aldım sadece bebek çantası kaldı
Kaderhan69 MiracAlpinveUmutunAnnesi peki hepsinden kac tane almam gerekiyor ilk gebeligim hic bilmiyorum annem bebek ceyizi yapicak ama annenin neleri aldigini benim neler almam gerektigi konusunda hic bir fikrim yok 🙂
MiracAlpinveUmutunAnnesi Kaderhan69 iki tane hastane cikis seti 7 8 zibin alabilirsin 3 4 tane capka agiz mendilide 5 tane alabilirsin gecelik takimi al 4 5 tane corap al 3 takim canim bu sayilarda alabilirsin alacaklarini baktin daha fazlasi lazim oluyo ona gore dogumdan sonrada alabilirsin
Senaakif Kubraahlas yenı doğan bebek setınımı alsam ufak bır adetim alsam sızce bazıları alma hepsını bebek alamayabilir dıyo kararsızım
Ozlmozn Canım al ütüle temizle kaldır ben şuan 35 +6 haftaligim ve daha 3 gündür temizlik yapıyorum bide tek başımayım mahvoldum ağrımayan kemik yok yap şimdi hafifsin cnm eğer bi daha hamile kalırsam 30 haftada herşey bitirecgim🤢🤢🤢
Kubraahlas Senaakif bence bir tane alin eger bebek tutmaz ise paraniza yazik olmasin tutarsa hepsiburadada kampanyaya giriyo ozaman hepsini alirsiniz bu arada suan hepsiburadada kampanyada
Senaakif Kubraahlas evet gördüm o yüzden sordum dedıgınız gıbı yapayım çok teşekkür ederım sızede sağolun 🙏🦋😊
Askmeleyi Ben her seyini aldim bi canta pijama kendime bide hastane cikiso kaldi bebek arabasi bide kaldi.biberon phlips avent emzikde oyle aldim