Minednz Ayseekdrr sezeryana kendı istegınlemı girdin yoksa hani bebek ters fln mı geldı o sebeblemı aldılar sezaryana 😊
Mervektk1126 Ayseekdrr gözünüz aydın rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin spinal mi oldunuz sonrasında ağrınız çok oldumu gazınızı çıkartmak için extra bişey yaptnz mı bende isteğe bağlı sezeryan olucam bayramndan sonra nasipse☺️
Ayseekdrr Minednz çok kuvvetli sancılarım oldu ona rağmen 2cm açıklıkla kaldım canım , rahim duvarım çok kalınmış sonra bebeğimin kalp atışları yavaşlamaya başladı mecbur oldum 😊
Ayseekdrr Mervektk1126 gazım baya bi geç çıktı kendimi zorlamadım hiç bekledim yani , Spinal oldum iğne hiç acıtmıyoo asla korkmayın .
Ayseekdrr Mzgnynst valla ne yalan söyleyeyim ikisi de zor ama yanındaki meleğe bakınca bütün herşey geçiyor 😌❣️
Akfth Suni sanci cok kotu neyseki kucaginiza aldiniz anali babali buyusun insallah hayirli evlat olsun
Akfth Bende sezeryann istiyorum bu sefer normalde o an cekiyosun sezeryanda sonrasi var diyolar ama bilmiyorum bunyeden bunyeye de degisiyor sanirim dayaniklilik
Ayseekdrr Akfth fazlasıyla çekiyosun , hele o ilk doğrulma , ilk yürüme gerçekten zor . Ama bi şekilde geçiyo ama tek basına idare etmen imkansız kesinlikle biri yanında olmalı .